I samarbete med LYKO

Lyko Social.  Det är ett skönhetscommunity där man kan bli inspirerad av andra beauty junkies, följa sina favoritvarumärken, lämna recensioner och ställa frågor direkt till proffsen!

 

Jag har nu skapat en egen profil på Lyko Social. Där har jag nu laddat upp mina egna favoritprodukter.

Nu kan du använda rabattkoden nellie20

En av dom är locktången som ger minst sagt perfekta lockar. Min syster var helt stunning på sin skolavslutning. Se bara det perfekta håret som jag fixade på henne med Lyko Curling Iron Multi. Den har 6 st olika skaft för att du ska kunna variera och hitta din favorit.

Kolla bara Smilla hur fin hon blev! Direktlänk HÄR

Utöver det är såklart ett måste för mig Lykos brush cleaner. Man får inte slarva med rengöring. Både när det kommer till din egen hy & borstarna du använder. Spraya på dina borstar & låt sen torka. Länk HÄR

En enkel spegel jag kan ta me mig i även den minsta väskan. Tar ingen plats och visar snabbt hur snygg du är 🙂 Bra att påminna sig själv om det, jag är vacker & jag kan. Ta en titt i spegeln tjejer ( och killar ) HÄR

Sen sist men ofta grädden på moset eller the final touch på outfiten. Negellack i alla härliga färger som passar för dagen eller för ditt humör. Idag var jag röd! Snyggt! HÄR

Koden nellie20 

Använd koden så får ni 20% på LYKOS produkter!

 

3 thoughts on “I samarbete med LYKO

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *