Svettigt men kul

Nelson är på gång kan jag lova. Gr hunnit en del saker idag, och klockan är precis runt 14.

•Tränat hos Hannes kl 08 med Laissa. Bästa passet på länge. Så bra känsla på henne idag och jag red planerat och bra.

• Fixat stallet. Mockat, sedan tog smilla och mamma över så jag kunde börja rida.

•Ätit lunch och hästarna ätit lunch. Märker att jag börjat gå ner i vikt vilket inte är så bra …. kan dock hända att jag slarvar… Tycker att jag äter mycket och bra. Men reagerade på att mina Cavalleria Toscana ridbyxor börjar hänga och stora runt midjan. Dom brukar för övrigt vara tighta på mig alltså. Hmmm

• Ridit Fia & Evo som han kallas. Båda fick ridas på ängen för att stärka galoppen. Också för att kolla av dom i den miljön, reds i paddocken igår.

•Gjort två telefonsamtal vid lunchen & svarat på mail.

Nu har jag bara Joe kvar och sedan ska jag ta emot veterinären som ska kolla Lux och kolla av lite tänder på några utav dom.

Ska fortsätta här nu. Sen ska jag försöka byta mobil till en iPhone 8+, hört olika om den men älskar ju kameran. Är den bra tycker ni? Sedan fixa inför att samarbete i efm som ska ut imorgon. Tror ni kommer att gilla det iaf.

12 thoughts on “Svettigt men kul

 1. Finns ett jätte bra näringstillskott/ måltidsersättning med en hel sportserie som är super till personer som tränar mycket. Jag har själv märkt en oerhörd skillnad på bars 4 veckor när det gäller min ork, motivation, prestation och vikt. Hör av dig om du är intresserad

 2. Hej! Har en iPhone 8+ och älskar den verkligen! Gillar att ha en stor telefon och den har bra skärm, ljudet är också bra och bilderna blir fantastiska tycker iallafall jag personligen.🌸

 3. Hej,
  har bara en fråga nu eftersom du har så många hästar hos dig!
  Vad hände egentligen med Mackan sist vi hörde något om honom hade du köpt halva honom, alltså var du delägare tillsammans med en annan person men så flyttade han tillbaka till var det Italien/Spanien.
  Frågan är: sålde du din ”halva” eller äger du fortfarande honom på sådant sätt? I sådana fall kommer han komma tillbaka till dig? Vet att du tycket mycket om honom och inte hört något om honom trots att jag läst din blogg sedan flertalet år tillbaka.
  All love, els

 4. Vad fin! Det vore hur roligt som helst med mer ridbilder. Det kanske är svårt för dig att fixa men om möjlighet finns tror jag inte att jag är ensam om att önska mer bilder när du rider.

 5. Köp en one plus 6T dom ör fantastiska och kameran är magisk. En telefon som fått så mycket bra respons. Har den själv och är helt såld. Jag som sa för några månader sedan att jag aldrig lämnar iphone kommer nu aldrig gå tillbaka till iphone istället!

 6. Jag har en iPhone 8+ och haft den i ca 6män. Tycker den är bra, lite stor då ja har små händer men jag har vant mig och tycker nu det är jätte skönt att kolla på ex Youtube med en lite större skärm samt läsa ex bloggar och så då man kan zooma in mer. Kameran är helt sjuuk<3 så skönt när man bloggar att få bra bilder utan att måsta ta med sig telefonen överallt. Batteiet håller ännu väldigt bra. Laddar jag den på morgonen har jag ännu ca 30% då jag går och lägger mig och då använder jag ändå telefonen väldigt mycket. Inget dåligt med den förutom att den är så dyr, men har inte ångrat mig en sekund!😊

 7. Jag har en iPhone 8 Plus, den är lite stor! Får inte ner dem i byxfickorna. Ska byta till iPhone X som är lite mindre imorgon då den har Potrait Mode även i Front-Facing kameran (selfie) förutom en grym kamera. Den har ju inte hemknappen, men de som har den älskar den. Jag hoppas du hittar en iPhone som passar dig !! Ses i Falsterbo <3

  Kram

 8. Skaffa en Google Pixel sen kommer du aldrig vilja ha en annan telefon 🙂 jag har haft både iPhones och android telefoner och Pixeln har varit bäst av dem alla, på långa vägar! Svår att få tag på i Sverige men om du känner någon i Tyskland kan den personen beställa telefonen från Google 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *