Lastbilen packad & nytvättade hästar …

Sådär! Nu stor lastbilen klar – redo för avfärd. Har jag glömt nåt så kommer jag på det när jag kommer fram deluxe. Standard på den!

Har inte vart på Runsten sen jag kom 4:a på SM med Bellman! Haha. Det roliga var att Klara också var på samma Sm och placera sig precis innan mig. Då kände vi inte varann alls. Tänk om man visste att några år senare skulle vi åka till Las Vegas ihop. Livet tar verkligen oanade vändningar. Så coolt!

Minns att det var en grymt fin anläggning & deras gräsbana bra väldigt trevlig. Ska bli kul att komma tillbaka dit nu på storhäst med massor med mer erfarenhet i bagaget.

Smilla den lilla lyxliraren slog ju till med storslam deluxe i rosetter på Grevlunda så åker inte med. Tore blir kvar hemma med mamma & Smilla.

Nu ska jag packa alla kläder & de jag behöver. De känns inte lika viktigt som de hästarna behöver. De är verkligen så. Hästarnas saker kommer verkligen i första hand.

Nu hoppas jag på grymma rundor & att min ridning verkligen sitter. Som jag tränat nu & känner verkligen att mycket sitter som de ska. Trots att Lux och jag har massor kvar att trimma ihop oss i. Men de blir verkligen bättre & bättre.

Glöm nu inte avsnittet imorgon på Viafree eller Viaplay. Tror att de kan bli ett av de mest sedda i hela serien!

Hörs imorgon. Ska upp 05. Snark* Next – Runsten

6 thoughts on “Lastbilen packad & nytvättade hästar …

  1. Lycka till och hoppas du får kvitto på din hårda träning 💪🏼😃 Resultat får man inte gratis och du inspirerar många ryttare till just de!

    när presenteras vinnaren av kameran på instagram? (Eller jag kanske har missat de)

  2. Hej Nellie! Jag har en liten fundering, du som är på topp nivå har ju endel sponsorer. Hur tycker du man ska tänka kring det? När ska man börja skaffa sponsorer, ska man ha ”fasta” priser eller ska man komma överens med företaget eller bara gå efter dom tycker och säger? Hur marknadsför man bäst. Det finns så mycket att tänka på kring just sponsring så hade varit kul och höra vad du har att säga om det.

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *