Dagens fråga!

Hur känns det i nya stallet och vad är bäst? 

Det nya stallet känns toppen, framförallt att jag har ett eget stall (hade jag innan också), men det jag menar är att jag har ett super fint och fungerande stall just nu. Sex boxar, groomingdel och dusch. Exakt det som jag alltid eftersökt i ett stall men inte hittat i tid eller möjligheten funnits. För mig är det super viktigt med bra ridmöjligheter. Iaf något av varje, antingen manege eller ridhus som är bra. Mina hästar kostar pengar, pengar som jag själv knegat ihop och då vill jag att den tiden och slitet jag lägger på timmarna i sadeln belönar sig. Det ligger lagom nära där jag bor, bra hagar, jätte fina vägar för att rida ut, sktittmaskin är tillgängligt. Super för mig. Sen att stallet inte är från förra året gör inte mig eller hästarna något, dom trivs ju. Om dom trivdes på stallet sen innan lär dom trivas här. Summan av kardemumman känns det super och det borde väl spela roll, sitta och dividera om varför det blev en flytt, om stallet och stenar på gruset. Lägg av, det jag skriver stämmer och om du inte har samma uppfattning som  mig- låt det va?

Jag som betalar, jag som lägger tiden och engagemanget , SUPER NÖJD!

Nu sitter jag och äter lunch. Filmat i stallet och hemma right now. Känner mig så otroligt trött, fattar inte varför. Har dock gått upp 06 och strax innan många dagar nu. Vardagar och helger, tror det kommer nu på veckorna, det är slitet!

2 thoughts on “Dagens fråga!

  1. Nu har jag verkligen noll åsikter om varken ditt gamla eller nya stall eftersom jag aldrig har varit där. Men att skriva ”Lägg av, det jag skriver stämmer och om du inte har samma uppfattning som mig- låt det va?” känns väldigt trist. Kan du inte ta om någon vill försvara, ifrågasätta eller har en annan uppfattning? Eller är det bara tillåtet att stryka medhårs i kommentarsfältet?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *