Sämsta och bästa – Måndag!

Måndagen har gått bra, har fått en del gjort tycker jag, för att vara en trött Måndag liksom;)

Bästa idag: 

Fått väldigt roliga samtal idag, min pappa tog ett och jag tog ett. Ena samtalet handlade om när jag fyllt 18, tagit körkort och flytta. Möte under Falsterbo.(!!!) Andra samtalet handlade om min 18 årsdag, så jäkla kul att bara fastna med tankarna på just den dagen och vad mycket jag kommer att kunna göra. Verkligen spännande vad framtiden har att ge mig bara pga utav en jäkla ålder, men så är det.

Sämsta idag: 

Jag har vart otroligt trött idag. Dock inte när jag ridit och vart igång, men så fort jag sätter mig ner och chillar går ögonen i kors. TVÄR KORS! Måste lägga mig tidigt idag!

precis hemkommen efter en provridning som gick bra, ätit middag och sitter på mitt rum. Ska kolla något program och kanske dra mig mot stallet en sista vända, sen är det bedtime deluxe. Imorgon ska jag spela in en reklamfilm!

4 thoughts on “Sämsta och bästa – Måndag!

  1. Känner igen mig precis i det du skriver, sålänge man är igång så rullar det på men när du sätter dig ner och pustar ut släpper det heelt haha. Sån är typ jag efter tävling😂
    Ps. Du är bästa förebilden ever❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *