06:30

Majsan redo för tävling. Red henne igår och det gick bra. Jag måste bara ha koll på hennes yttersida och får med den. Annars hoppar hon lätt ur spåret och går på dubbla spår och har chans att göra lite vad hon vill. Viktigt att ha henne på båda bakbenen då när det kommer till hoppningen.

Min vecka kommer att bestå utav träning och ett jobb. Planen är att åka till Årsta runsten på torsdag. Hade egentligen som plan att skita i den tävlingen då Smilla har kvalat och jag kände att fhs är inte super viktigt och jag pallar inte jaga. Har ju haft som plan att det är ett mellanår för mig och Lux, fhs är bara ett plus för det är en bra och kul tävling. Men det gick inte att ändra och vi hade redan betalt för alla hästarna så det kändes surt att spola ner pengarna i toaletten, då kan dom likaväl tävla och få rutin på gräs. Majs, Lux & Joe åker med. Jag och pappa ensamma.

Dagarna där innan ska jag träna för Hannes två gånger på veckan, spela in en dag för ett företag som ska göra en reklamfilm, jag ska medverka i den. Provrida en häst, inte för mig själv utan för att ha till försäljning / träning. Men måste ju prova den först för att se om det är något som jag tror på. Men den ser jätte fin och trevlig ut. Snart framme på tävlingen, hörs efter!

2 thoughts on “06:30

  1. Runsten menar.du nog, Årsta Runsten är inte en anläggning, det va för x antal år sen en förening, existerar inte längre dock.
    Nu är Runsten på egen hand en egen förening på sin egen anläggning 👍

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *