Student , fest, trött , tillbaka

I’m back. Det har vart lite speciella och konstiga dagar här emellan. Först har vi ju flyttat ganska snabbt, omgående. Där på kom balen som också blev mycket och sent, därefter tränade jag mitt på veckan, sen kom kevins student som hölls igår som också resulterade sen natt. Man tar bara studenten en gång, då ska det firas rejält. Hade en super trevlig kväll igår, fina människor. Kev’s familj är härliga.

ÄLSKAR den här människan!

Imorgon är det tävling och där efter ny vecka och allvar igen. Så taggad på träning och jobb. Komma in i systemet och dagarna på rullande band.

Har ni kollat på NELLIE avsnitt tre? Jag övningskör, pratar om EM situationen – hett ämnen och jag sätter punkt. Packar inför tävling och lite mer. Kolla in det på Viafree eller Viaplay!

Btw , såhär såg Joe ut igår efter ett pass. Svettig deluxe , men jag fick igenom honom och vi gjorde liksom passet till något bra och utvecklande!

3 thoughts on “Student , fest, trött , tillbaka

  1. Åter igen ett fantastiskt avsnitt. Man får en helt annan uppfattning om dig och din familj när man får se er i stallet och runt hästarna. Allt det glammiga och flashiga som det ibland kan upplevas som utåt bara försvinner och man älskar er än mer allihop.
    Ni är en så otroligt stark och hårt arbetande familj och team. Så inspirerande och imponerande!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *