Avsnitt tre

Tack för fina komplimanger , har nog aldrig fått så mycket komplimanger som igår och nu idag, dagen efter. Kände mig ofc super fin, klänningen är helt amazing, men jag bar den väldigt Nice får jag säga lite ödmjukt;) vi hade en trevlig kväll, avslutades med mycket dans till 02 ungefär. Jag är rätt sjuk, jätte förkyld och har feber. Kändes lite idag efter en sen natt och hästarna på morgonen. Har sovit i några timmar nu och känner mig lite bättre.

Lever fortfarande på dom här bilderna , så fina!

Imorgon tar K studenten. Jag ska fira honom senare på kvällen. Stolt! Innan dess ska jag ha tränat, fixar här hemma, svara på mail, vila lite och bara försöka vara så tillgänglig & frisk som möjligt till kvällen. Ni andra som kanske haft bal eller tar/ tagit studenten, har ni ett minne för livet nu;)?

5 thoughts on “Avsnitt tre

  1. Hej! Va otroligt vackra du & Kevin va ihop, lätt finaste paret ja sett! 🙂 Ja tog studenten 2007 å de är fortfarande nått av de roligaste ja gjort i mitt liv 😃 de va verkligen så grymt kul och så skön känsla att va färdig me skolan och va nyutbildad undersköterska 🙂 Lycka till me allt kring hästarna, ska bli kul å få se lite bilder ifrån de nya stallet, de verkar ju va helt amazing 😍

  2. Haha skarattar så åt när du övningskör 😂😂 skälva har jag haft manuellt körkort i 5 år och kanske kört manuellt 20 gånger och automat varje dag. På agility(hund) SM förra året fick jag i uppgifter att åka och hämta domarna på flygplatsen i en manuellt bil. Fick seriöst kärringenstopp i varje korsning och röken pyste ut ur mina öron. SM generallen som är en nära vän till mig, satt på sina händer och bara hoppade på att jag inte skulle svära allt för mycket inför domarna. Haha 😂

  3. Bal och student är verkligen något jag aldrig kommer glömma! Få ha på sig en vacker balklänning, gå med bästa baldejten, dansa med klassen på flaket så man nästan trodde att allt skulle braka… Massa roliga minnen som man saknar lite extra nu när 99:orna går ut!!! 😀

    btw, ni är superfina tsm och assnygg klänning!!

  4. Haha mjä.. kanske nåt fel på mig och jag hade inga speciellt bra betyg eller var så intresserad av varken skola eller att sluta den heller (brydde mig liksom inte riktigt, borde jobbat med hästar istället men föräldrarna lät mig inte) men jag minns knappt studenten såhär 15 år efter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *