Första passet

Hello. Är nu hemma och fixat lite här för mig och Lizzie med lite snacks och lunch. Idag är de bal, Lizzie ska sminka mig och fixa håret. Jag har en ganska så classy klänningen men ändå väldigt wow, så jag ska bara ha en enkel håruppsättning , absolut snyggast till klänningen.

Passet idag gick super. Alla hästarna har tagit det bra, Lux lite spänd och frågande, men var avslappnad i passet tycker jag. Sån skillnad det är att trimma på en stor bana, helt sjukt vad jag kan använda galoppen på ett helt annat sätt både för mig och hästarna. Kolla vad stor manegen är!

Kommer ofc mer bilder osv när vi är helt iordning

Kommer ju förmodligen en bildbomb efter idag!!

7 thoughts on “Första passet

  1. Ser ut som sandåkra ridhus.har de lagt in nytt underlag nu? Blir det inte tufft att dela med en ridskola, med tanke på att det är ridskoleverksamhet o ridklubb där med personer som har ridhuskort?

    • Sommartid är det inget problem att använda anläggningen för då rider många utomhus/rider ut. Vintrarna är inte lika kul, brukar vara knökat med folk på kvällstid men säkert lite lättare om man kan anpassa sina ridtidet efter när det inte är så mycket folk. Annars en ok anläggning.

    • Nope dom har inte bytt underlag där sedan det blev ny ägare, endast jämnat till underlaget.
      Kan hålla med om att det kommer bli tufft att få bra tillgång när där är ridskoleverksamhet, folk med ridhuskort och andra folk som hyr ridhuset till bla hundträningar och liknande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *