Ny vecka- Mina planer!

Nu är det tillbaka till ny vecka, på med hårdhandskarna och hitta motivationen för att starta måndagen på ett bra och hälsosamt sätt. Imorgon:

MÅNDAG: Tänkte göra något oväntat som kommer att vara en fet utmaning efter helg och man är trött, klockan ringer på 06 och Nellie ska börja måndagen med en PW. Jag börjar att komma i en svacka igen känner jag, är svag i mig själv, tråkig och som en robot. Måste utmana mig själv som inte alltid har med hästar att göra, det är verkligen att få upp den trötta kroppen på morgonen för PW. Ska ha bildbevis!!!

Hästarnas plan: Lux ska ridas ut för att få bort träningsvärk som han verkligen lär ha efter hans grymma prestation. Joe och Laissa ska trimmas med galoppbommar med olika språng emellan. Variera galoppen helt enkelt och steget. På eftermiddagen efter intag drar jag till Lund för Spraytan, vill göra två dagar innan balen som är på onsdag. Blir lagom och snyggast!!

Tisdag: Laissa och Joe ska hopträngs på morgonen för Hannes. Lux ska trimmas med någon övning. Största planerna är stallet den dagen och bara få iordning och inte stressa. Blir lite tight nästa dag…

Onsdag: Stallet tidigt på morgonen. Lux ska logeras och Joe plus Laissa ska trimmas i backen. Om jag ej skulle hinna logeras Laissa också då hon hoppade dagen innan plus att hon mår bra utav att gå på linan. 11:00 kommer Lizzie till mig som ska fixa smink och hår inför balen. Vi ska käka lunch och sedan kör hon mig till stället vi ska vara på innan balen. Taggad på att få på mig min klänning och smälla Kevin baklänges;), blir funny och ett fint minne.

Fredag: Kommer hem på morgonen, tar tåget från Malmö och köttar på som vanligt. Lux kanske ska tränas på morgonen, Laissa och Joe jobba i backen igen, eller Laissa ridas ut. 16:15 springer kevin ut och efter et ska vi fira honom för att han tar studenten! jag stannar förmodligen kvar och firar till kvällen.

Lördag: Mamma och pappa tar stallet på morgonen sen löser jag av dom efter lunch. Största händelserna veckan är väl träning hemma och borta två gånger, balen och studenten för K.

Bildbevis ;)… SKÖNT

2 thoughts on “Ny vecka- Mina planer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *