Fucking jävla skit

Skriver i ren frustration nu för att uppdatera er. 5 fel, ingen katastrof. Men jag blir så j*vla ledsen på MIG själv när hästen är SÅ fantastisk, på plats, hoppar helt jäkla otroligt och kämpar för mig /oss. Jag blir så arg på mig själv att jag komplicerar det? VARFÖR rider jag inte som i 1.30 i förrgår ? VARFÖR rider jag inte som på träningen för Hannes förra veckan? Varför rider jag inte som på 1-5an. VARFÖR? Jag vet att det bara är små små små detaljer, en pusselbit som ska hittas för att sättas in i spelet för att det ska bli helt. Jag har bara haft honom i fem månader, det är en inkörningsperiod. Finns ekipage som har 4 fel, 8 fel som haft sina hästar i två år som också haft dessa mindre bra rundor , men kanske hade dom det förra året? JAG VET. Men det stör mig så när Lux är helt jäkla otrolig och jag kan? Men plockar bort det bästa hos mig. Så sjukt frustrerande.

Angenämt problem att ha en häst som hoppar så som han gör på den här höjden, det vart svårt idag antagligen då det var tre nollor av 17 juniorer. Men ni fattar nog min känsla, frustration deluxe. Så himla glad för min häst, nu ska jag verkligen hitta dom sista detaljerna och se över mig själv vad jag gör för fel. Jag litar inte på uppgiften det är problem nummer ett, han litar på den och han kämpar, han kämpar även när jag inte är där med honom. Men jag vill göra det så enkelt som det kan vara.

TACK Lux du är helt otrolig. Finns klipp på min instagram @Gonzanellie, jag får komma ihåg dom sprången och slänga dom mindre bra.

4 thoughts on “Fucking jävla skit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *