Vinst & jag är hemma

Tog sovmorgon idag då jag gått upp, 05, 06 & 05 i tre dagar nu på raken. Behövde sova ut lite för att komma ikapp. Vaknade precis när Smilla skulle starta och det blev ju av glädje. Fantastiska Smilla & Tornado vann stilklassen på Grevlunda. Fick verkligen flashbacks från när jag år saga vann år 2014, nu vann Smilla på samma plats, cool. Kanske ska jag slå slag i saken och vinna på samma plats imorgon? Har ju ändå gjort det en gång;)….

nu väntas omgång två och omhoppning. Fattar ju fortfarande inte det sjukt konstiga systemet men vad jag fattat avgör ju tydligen stilklassen tungt. Så att vinna den känns väldigt säkert just nu. Hoppas verkligen att det går vägen nu. Att nolla alla klasser förra gången och inte gå vidare ändå, gör ett nytt försök & nu vinner. Då ska man f*n gå vidare till Falsterbo. Nu håller vi tummarna!!!!

Jag är hemma istället och ska rida tre hästar, fixat klart stallet. Ska förbereda inför imorgon och få klart så mycket som möjligt tills dom kommer hem. Så att vi förhoppningvis kan fira!!!

4 thoughts on “Vinst & jag är hemma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *