Varför?

Jag har fått en del kritik och kommentar om varför jag inte skriver så mycket o min och Kevins relation här, att jag har vart så mycket mer öppen här med mina tidigare förhållanden, tänker att jag vill besvara den frågan eller kritiken.

Jag tycker att jag har vart tydligen med mig och K, tror inte att många har missat att jag är upptagen precis;). Jag delar med mig av bilder osv. Det tycker jag ändå är en ganska öppen grej, håller ju inte honom hemlig precis. Mest är det för att i serien ”Nellie” kommer ni att få semit och Kevin en del. Eftersom att serien handlar om mig och mitt liv.- min vardag så är såklart K med i den på ett hörna, då han nu är en del av min vardag. Inte varje dag, men ofta. Så jag tänker att ni får lära känna honom/oss där istället, det blir nog mer personligt och fint i think!

Men jag kan svara på två korta frågor här:

Hur länge har du och Kevin officiellt vart tillsammans? 

Helt ärligt, hatar den frågan då det känns som att vi vart tsm fett länge, vilket vi tyvärr inte har hahah…. Vi blev officiellt tillsammans 21 mars…… Men vi hängde tillsammans ett bra tag innan det och hade kul. Ensamma stunder som roliga stunder med kompisar och fest osv. Visste redan sen dag ett att jag kände en speciell känsla med honom, och det var ju ömsesidigt;)

Vad brukar ni att göra tillsammans? 

Vi kan göra allt, nu har vi ofc inte gjort allt. Men vi kan verkligen göra allt. Vi hänger i stallet, hos honom i Malmö, hemma hos mig, kompisar, vi kan festa ihop. Ja, men det vardagliga är väl att hänga ihop antingen hos honom eller hos mig. Men det bästa är att vi kan göra det mesta tillsammans, chill som kaos. Blir alltid lika nice!

6 thoughts on “Varför?

  1. Äsch, klart du inte behöver berätta något om honom! Det är ditt liv och du berättar precis hur mycket eller lite du vill om det.

    • Helt enig, jeg tenkte det samme! 😊 Gjør akkurat sånn som du kjenner for, og du trenger ikke forsvare deg heller 😊 du gjør en bra jobb! 😊💪🏽

  2. Förstår inte kritiken, tycker du har delat med dig en hel del om när du är med K osv.
    Ni ser jättefina ut tillsammans!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *