Otur m dagen

Blev tyvärr ingen överraskning idag. Eller jo, fick två jätte fina saker av Kevin. Verkligen uppskattat & roligt. Däremot när vi skulle promenera till centralen (visste inte vart vi skulle ), ser jag bara Kevins blick, ingen blick jag ville se. Tåget är inställt till Göteborg, överraskningen var att vi skulle till Gbg och gå på Liseberg. Vi båda är sjukt lekfulla av oss och Liseberg hade vart så kul. Vädret var on top idag. Så det hade blivit succé.

Tanken som räknas tycker jag. Och dom två grejerna jag fick innan betyder så mycket mer för mig. Vi åkte hem till mig istället, solade lite och ska ta ett Kvällsdopp ikväll.

5 thoughts on “Otur m dagen

  1. Sicken härlig överraskning! Han verkar vara riktigt genuin och fin människa, Kevin. Ni får ta raincheck på den 🙂

  2. Toppen Nellie,

    Liseberg är nog kvar på samma ställe nästa gång de faller er i smaken att dra t Gbg, no worries. Kul med sol och kvällsdopp och säkert flera skratt hemma med !
    Åh.. jag har vart singel så länge nu. Saknar en jag kan skratta med igen . (Måste bara ta ner min mur)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *