Jag lever!

Idag har jag vart hos vet, solat på altanen, ridit Lux , övningskört och haft träningar. Tiden har bara sprungit iväg helt enkelt. Vet-checken gick super bra. Båda två var fina och ingen behövde behandlas. Skönt att få på kvittot att man har sunda och hållbara hästar samt att man själv sköter om dom rätt. Sen såklart, hopphästar behöver kanske behandlas av olika skäl då och då, men det är ju inget konstigt.

Träningarna gick bra, idag fick jag bra på dom en del. Dom som tränar för mig vet att jag är sjukt noggrann, lite skarp men berömmer mycket samt ger självförtroende. Men jag gillar inte när man går in med inställningen som att ”nu ska jag bara träna” och få det överstökat. Jag menar det är 24h på ett dygn, du rider ett pass – ca 1h av alla dom timmarna. Då kan man koncentrera sig, fokusera och ta till sig information och göra det bästa man kan utav träningen, ta till sig så mycket man bara kan liksom. också med respekten för sina föräldrar som sitter där och eventuellt betalar. Det är alla mina elever väldigt duktig på, men ibland ser man lite i början av passet att det slarvas osv. Just varför jag är där dock, för att kommentera, kommunicera och ha jäkligt kul den timmen:)!

Körningen går också bra, jag känner mig väldigt bekväm bakom ratten och på vägen. Sjukt kul att köra bil, speciellt i det fina vädret som är nu. Very nice. Jag hade tänkt att kolla outfit till imorgon och packa ihop en liten väska till K imorgon. Vi hörs imorgon här, kommer att göra tidsinställda strax. Sen kommer det att tas en del bilder imorgon också som kommer upp lite senare här!

4 thoughts on “Jag lever!

  1. Va skönt att dom är pigga och fina i kroppen. Hästar på den här nivån behöver kontrollcheck med jämna mellanrum för dom, precis som elitidrottare, använder sin kropp nästan till max och ibland många gånger till max . Skönt också, precis som du själv reflekterat över, är att få kvitto på att träning/tävling/ skötsel är i bra balans så att inga onödiga förslitnings/utmattningsskador uppkommer. Men med bra och sund hästhållning där lyhördhet mot sitt djur är A&O så minimeras den risken väldigt mycket, och du är verkligen duktig på att lyssna och ta in vad dina hästar ”säger” 🙂

  2. Kan du inte snart ta tillbaka Tore? 😀 Han verkar vara som gjord för dig, där är ju din häst 😉 Skulle vara roligt att se honom med dig mer i din satsning eftersom han har kapaciteten och ridbarheten för d större klasserna. Kasta inte bort det nu bara 🙂 Är Laissa för svår för Smilla? Det är ”synd” att ge syrran i princip den bästa o lättaste hästen som du själv skulle kunna klara dig bra på. Visst har du säkert tänkt på detta, ville bara säga att hoppas du tar över Tore snart 🙂
    Lycka till på framtida tävlingar med alla hästar!

    • Varför skulle det vara synd? Smilla får en fantastisk möjlighet att få ett sista children år på en vad du säger, lätt häst! Varför kan vi inte dela med oss? Nellie har mycket, 5 hästar och egna cash. Så varför inte dela med sig, jag tror att Nellie till och med kan känna att Smilla avlastar henne. Mycket hästar och mycket på G nu! Vänd det till något bra och sluta vara så ego!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *