Veckans planer

Tiadag – (Idag)

Stallet på morgonen. Har inte så många hästar i stallet nu, det går fort att fixa. Van att ha som Max fem, känns lite konstigt. Men hästarna ska ridas ut hade jag tänkt. Tessie får 17 kartonger med nya kläder idag. Det ska fotas på lite olika ställen. Så förmiddagen – efm ägnas åt det kan jag tänka mig. Lär ta den tid det tar helt enkelt. Hade tänkt springa ikväll och sedan ta en dusch och sist men inte minst fixa inlägg för imorgon.

Onsdag: Vet-check med Lux och Tornado. Kolla så att allt är ok, om något behöver fixas eller så. Tycker det var lämpligt då jag tävlat Lux ett tag nu, ägt honom ett längre tag snart samt gått upp i klasser. Så inför kommande tävlingar bara kolla och säkerställa så att allt är lugnt med honom. Därefter hem från Hbg och ha två grupper med träningar. Slutar runt halv sju på kvällen. Så den dagen är på rullande band kan man säga.

Torsdag: Stallet görs på morgonen av mig. Runt lunch ska jag till Kevin i Malmö sen vet jag inte vad som händer. Han ska överraska mig med något tydligen. Gulligt och spännande. Torsdagen går alltså åt något som jag inte vet vad det är, han bad mig att hålla den fri iallafall.

Fredag: Ganska öppet. Ska ev till skyrup och kolla tävlingarna där, rida som vanligt och hoppas på bra väder. Kanske catcha upp med Kevin – helgen. Dont know. Fick precis en inbjudan till en fest i Sthlm där en artist spelar, men känns lite onödigt. Får se helt enkelt.

Lörd & söndag är också öppet. Om det inte är tävling ( som det inte är) brukar mina helger se ganska oklara ut. Kanske dax att solen lyser fram även på helgen så jag kan få lite färg, kanske ta ett dopp och bara hänga ute

Jag är sjukt tveksam på rött , tycker det är sjukt fint och lite romantiskt typ. Men vet inte om det är min färg haha!

11 thoughts on “Veckans planer

 1. Varmare?! Här är det + 28-30 varje dag och strålande sol. För varmt för att leva, vill bara ha vinter.

  • Ingen aning om hur det ligger till såklart, men med tanke på det Nellie skrivit om sig och Laissa så kanske hon stryker sig och tar en liten paus med henne och funderar på hur hon ska göra?

 2. Känns som att du har kanske en häst mindre i stallet nu? Har Zamina åkt för att betäckas kanske? =)

 3. Hej nellie!
  Jag är 15 år och vill jätte gärna börja rida, men det känns som om om jag börjar rida på en ridskola kommer jag få rida med nybörjare många år yngre än mig själv och känns lite för sent för att börja nu.. vad tycker du? <3
  Älskar din blogg och har följt dig hur länge som helst!

  • Jag är ju inte Nellie, men tänkte bara säga ändå att man är ALDRIG för gammal för att börja rida! Finns de som börjat när de är över 70 till och med.
   Kolla med ridskolan du vill börja på, oftast finns nybörjargrupper för både barn och vuxna, ibland kanske det finns för ungdomar också. Annars är det inga problem att rida med de som är några år yngre heller, man tänker inte på åldern på samma sätt i stallet som i skolan tillexempel.

   Tycker absolut du ska börja rida om du vill det! Det är en jätterolig sport och som sagt ALDRIG för sent att börja!

  • Finns många vuxna som börjar rida och kanske du hellre vill börja i en sådan grupp än med ett gäng 7-åringar? Lika bra att börja på storhäst direkt också. Hör med en ridskola i din närhet om vilka alternativ som finns. Och du ska absolut börja rida, det är världens roligaste fritidsintresse! Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *