Bästa i livet just nu

Stannar upp, tänker , ser mig över i livet, vad är bäst just nu?

*Att jag vågar misslyckas. Det är grymt tycker jag. Allt kan inte vara på topp 24/7. Innan grävde jag ner mig och blev helt hysterisk vid ett misslyckande. Idag kan jag vara lugn och vända det till något positivt. Jag måste misslyckas ganska hårt för att komma upp och bli starkare själv. Jag sätter mig till & med i skiten medvetet ibland för att få en signal, ”jobba hårdare – va noggrannare” tills nästa gång.

* Jag redan nu kan släppa taget om saker och ting. Även i ridsporten. Jag blundar inte för saker och ting utan kan ta mogna och kloka beslut även fast det är jobbigt. Jah växer mycket som person av bara det. Att liksom våga och tänka klart i mitt liv. Inte ha tunnelseende med saker jag älskar men som kanske inte är bra just nu för mig!

* Det börjar bli sommar. Det påverkar mig som person otroligt mycket. Blir mycket mer driven, piggare, klockare på något vis(?). Det känns alltid som att sommaren och det varma vädret triggar igång en helt annan Nellie -power i mig. Det är såklart mycket roligare och enklare i vardagen med ljus från morgon – sen kväll , tycker jag iallafall.

*Jag lär känna Lux mer & mer. Har fått så mycket mer självförtroende på honom. Och det bästa är att det känns som att för varje dag som går blir vi tightare och tightare. Det kommer att visas på tävling framöver också. Men mer i stallmiljö, passen vi gör och hur han tittar på mig är en helt annan grej nu!

* Bästa är såklart att ”Nellie” drar igång snart. Så sjuuuukt kul. Jag får snart se 1:a avsnittet vilket är galet spännande. Jag har ju bara vart mig själv, bjudit på mig själv och tänkt bort kameror så mycket som möjligt. Verkligen få vara Nellie 24/7. Jag känner verkligen att jag har vart det. Vi spelar in till juli, så det är en bit kvar!

Vad är bäst i ditt liv just nu?

Älskar den här kjolen från Tessie. Så vacker!

5 thoughts on “Bästa i livet just nu

  1. Härligt och ja, man måste våga chansa och misslyckas för att komma någonstans! =)
    Hoppas du inte har manus i serien, tycker det hörs så tydligt när du läst vad du ska säga och du pratar inte som du pratar då utan du pratar som du läser.

    http://nouw.com/sjosefine

  2. Bara friska hästar som presterar bra, att resterande djur och familj är friska och glada, en fantastisk pojkvän, en otroligt fin nybyggd gård som sakta men säkert blir mer och mer färdig samt studier som är roliga. Det finns mycket att vara glad över just nu ☺️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *