Måndag i Skåne

Var hemma 01 inatt. Lastbilen rullade in mot stallet och alla var trötta. Satte täcken på hästarna och fyllde på färskt vatten ovh natt hö till alla. Sen puss på mulen och natti.

Väl hemma var det sängen direkt .

Måndag morgon knackade på dörren snabbt. Med sömniga ögon satt jag på bussen 07:30 för att åka till mina hästar. Nu går det nakna i gräshagar och njuter av solen i Skåne. Lyckliga och nöjda ! Så ska det vara. Stallet klart och boxarna påfyllda med nytt. Alla hästar har vilodag idag efter helgen och resan.

Imorgon är de åter tillbaka till schemat med ridning och trim. Vetcheck står på schemat och såklart jobb med mina sociala kanaler .

Är ni taggade till den 24 maj? Premiäravsnitt för serien NELLIE. De kommer vara mycket känslor i den serien , skratt och gråt. Misslyckanden och framgångar . Verkligen intimt. Så taggad, med skräckblandad förtjusning såklart..

Så fint det var i Hammarö. Vilken klass på tävling , wow. Verkligen! Dit vill jag åka igen!

9 thoughts on “Måndag i Skåne

 1. Nellie, är det liknande upplägg på den serien som den som fanns på youtube? Hur många veckor följer vi dig? Tänk att få äga ett eget filmteam. DRÖM! <3

 2. Ja, jag ser verkligen fram emot att ”lära känna” dig mera, så konstigt egentligen, har följt dig i Så många år, dagligen och har hejat på dig i Kalmar, men egentligen i övrigt så känner jag ju inte Dig. Jag vet vem du är ”hur” du är som person, dina bra sidor och de andra sidor som du jobbar med. Det är så märkligt, de här ”bloggare/läsare relationen”. Du ger och ger av dig själv till oss och jag hoppas att du känner att du även får tillbaka utav oss läsare.

  Btw * vilket högt hinder, förstår din mammas magkatarr 😉

   • Hela södra Sverige hade väl ganska många grader över 25 idag, så det är ändå jävligt befogat att fråga varför stackarna har täcke på sig??

    • För de står i uteboxar, dörrar och fönster öppna och på natten är det 7 grader . Nyklippta?! Hur kan det ens vara konstigt? Fattar inte. Joe skaka i lastbilen då vi var tvungen att stanna och ta på tunt täcke när vi åkte hem pga han frös så. De har täcken på natten. Läs inlägg . Gud.

     • Du ljuger ju när du säger att det är 7 grader på nätterna, ingenstans i Skåne har det varit under 12 dom senaste dagarna, så du kanske själv inser att täcke absolut inte var nödvändigt. Och varför inte stänga ett fönster istället för att lägga på dom täcken?? Okunskap är vad det är..

  • Ytterligare en otroligt konstigt formulerad kommentar. Ist för att haka upp dig på ”täcken” i värmen som du nu gjort hade det varit en helt annan sak om du i första hand frågade efter ”vilken form” av täcke som Nellie valde att lägga på samt ”varför” Nellie valde att lägga på täcken! Då hade din kommentar lett till en respektfull dialog där kunskaper och erfarenheter kunnat bytas mellan 2 hästmänniskor med samma intresse och med samma kärlek till hästen! Och i slutändan hade säkert andra som läser och följer denna blogg kunnat bredda sin egen kunskap eller fått en möjlighet att kunna ställa eventuella följdfrågor/funderingar som ofta kommer upp när olika former av kunskap och erfarenheter bollas på ett bra och konstruktivt sätt. Och där har det då blivit en konstruktiv och bra dialog med en massa olika kunskaper som fått en möjlighet att spridas till andra. Så otroligt mycket mer givande en sådan kommentar hade varit!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *