Update från Hammarö

Men WOW vad fint det är här. Så imponerad av anläggning och alla trevliga funktionärer. Så proffsigt upplagt av allt här.

Torsdag

Joe: Debuterade 1.30 med honom. Diskuterade ihop med min tränare och vi ansåg det var rätt förutsättningar för honom. Plättlätt hoppade han runt den Nat 1.30 klassen och jag var så imponerad . Väldigt många som berömt lilla Joe över hans kapacitet och vilja. Det är så roligt när man har sånna hästar som Joe . Vill verkligen vara felfri och är så noggrann i sin hoppning.

Laissa

Hoppade samma klass som Joe. En bra runda med på en spänd häst. De är mycket att kolla på därinne med flaggor , publik osv. Kände att jag verkligen fick rida , kanske mer än vanligt. Mer tryck än känsla typ. Hon skyggade på sista i grunden så la en volt . Kom kanske lite slow på den och ramade inte in ordentligt . Men 4 fel och var nöjd .

Lux

Denna kille hoppade 1,35. Lite vild, pigg och även han spänd . Men nollade klassen och vet ju att han är lite så första klassen . Nöjd med rundan i sin helhet och duktig häst.

Tore

Foto; @Johanssonjenny.se

Smilla gör en dunderrunda med Tore och placerar sig som No 2. Väldigt glad för deras skull!

På kvällen träffade jag Hilda för första gången sen jag släppte grimskaftet för sista gången till hennes nya ägare…. gör så ont så jag inte kan skriva om det. Hela mötet ser ni i min serie ”Nellie

Fredag

Joe

Idag hoppade Joe en 1,30 klass igen. Rejält mycket svårare än igår . Han kämpade på bra. Tuff 3 kombination i slutet på banan där han rev ut. Sen när 3 bommar hade rivits valde jag att gå ut. Han var för trött. Men han klarade utmaningen och de är en del i hans utbildning . När han blir trött springer han bara och backar inte av. Så jag gjorde de enda rätta.

Laissa

Denna fröken var piggare idag än igår. Fick verkligen kämpa i dagens 1.30 klass med henne. Hoppade fint men het på hinder . 8 fel, men ändå ok. Hon rev med bakbenen som hon kan göra.

Lux

Går 1,40 idag senare . Trimmad på morgonen.

Hörs lite senare igen…

11 thoughts on “Update från Hammarö

  1. Kan ju tycka att efter igår med Joe borde du strykit honom idag. Satan vad han hoppar dig ur sadeln också haha!

  2. Hej Nellie! Har en liten fråga, hur ser din rutin ut efter tävling eller hård träning? Dvs använder du kylbandage, lera, liniment, värmebandage eller inget alls? Tycker detta är väldigt intressant att veta hur du gör för att få en så hållbar häst/hästar som möjligt på den nivån du befinner dig på.
    Hälsingar Nora 😊

  3. Hej Karlstad ligger bredvid Hammarö så ett tips är att du kan plan dit på kvällen om ni har tid över 🙂 så fint här nu på sommaren ! Lycka till med dina fina hästar, kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *