Stort tack!

För all uppvaktning och respons igår. Som kommentarer, sms, samtal, pm osv. Väldigt roligt. Jag är exakt lika taggad som er, om inte mer nu när jag har fått avslöja hemligheten. Det har vart svårt att hålla tyst sen början av april tills nu, men äntligen är det outat. SÅ kul när man ger sig in i något ganska så ovant, nytt, läskigt men också väldigt roligt , att mötas av sådan respons både av press/ media samt er som följer mig.

Gjorde en intervju igår som speglar sig väldigt bra om hur serien kommer att vara. Samt hur JAG har valt att vara i serien. Kolla här om du vill. KLICK

Jag har tävlat idag och fokuserat en del. Spelat in ett jobbigt möte som ni kommer förmodligen att få se i ”Nellie ”. Jag uppdaterar mer imorgon och håller igång bloggen som vanligt. Har velat smälta allt samt fokusera på tävling idag. Hästarna vart fina, mer utvärdering och bilder imorgon. Men återigen, TACK! Vi ses som vanligt här och på @Gonzanellie , men framförallt den 24:e maj på ett lite annorlunda sett.

One thought on “Stort tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *