Mitt liv blir en egen serie !

2009 presenterade jag mitt liv offentligt för er. Från en kaxig liten tjej med för mycket kommentarer på en av Sveriges mest lästa bloggar till nu 9 år senare en mogen målinriktad ung kvinna.

Vägen har varit minst sagt krokig.

Tårar bytts ut mot skratt , elakheter och hejarop avlöst varann i det offentliga rummet. Många gånger har jag velat stänga ner allt. Hålla för öronen och kliva av tåget. Men i samma sekund har äventyret på ett sätt bara börjat.

Så nu var det dags. En helt egen serie är inspelad . Med ett team bakom som fått mig att öppna upp mina innersta känslor . Det blir minst sagt personligt ,känslomässigt avklätt och galet . Vem är egentligen Nellie? Tjejen bakom bloggen och det stora instagram kontot.

Ni får hänga med i mitt liv. Från jag vaknar till andra sidan jorden. Dags att ta det till en ny nivå .

Premiär 24 maj på Viafree & Viaplay

30 thoughts on “Mitt liv blir en egen serie !

  1. Är det bara jag eller sa inte du för några månader sedan att du skulle få en ny serie? Vad är nyheten is så fall? Undrar endast

  2. Superkul! Men trodde att serien skulle släppas idag så lite segt att behöva vänta tills den 24:e. Kommer absolut följa serien 😊

  3. Grattis!! Det här ska bli så kul, spännande och modigt av dig 😀 jag kommer att vara bänkad till varje avsnitt!

  4. Så himla coolt, och jag lovar att följa! Har följt dig sen Tjörn-tiden, har din bok hemma och har alltid tyckt att du är en sån cool tjej 🙂 Är själv några år äldre än dig, men nu när jag och men sambo väntar barn (en tjej) tycker vi båda väldigt mycket om namnet Nellie. Jag gör det framförallt för att jag förknippar det med en stark, modig och självständig tjej! Du! Ha en fortsatt härlig kväll, kram 🙂

  5. Så roligt alltså 😀 längtar tills den börjar! Lycka till på Hammarö, ja kommer å tittar på dej då ja bor i Värmland 🙂 Å tror du kommer bli nöjd över miljön där för de är verkligen en så grymt fin tävlingsplats, lätt en av Sveriges finaste! Jätte fina & ordentliga banor och väldigt bra ordning på allt 🙂 Ja håller tummarna att de går bra för dej & Smilla ❤️

  6. Det ska bli så kul med din serie, jag kommer titta! Jag såg förresten din 130 runda med Joe, så snygg.

  7. Gud vad bra. Äntligen får vi följa en driven tjej i vardagen, de som tror att hästtjejer inte jobbar hårt kommer att få tänka om. Hårt jobb från morgon till kväll är det men det är det få icke insatta som förstår. Är nog många som tror att bloggare = glitter och glamour. Ser fram emot första avsnittet!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *