9 maj- TOMORROW-

J.a.g är så sjukt pepp. Imorgon går det ut, imorgon!!! Jag hoppas verkligen att ni kommer att uppskatta det och tycker att det är en rolig nyhet. Jag är lite nervös, spänd men också så taggad på att framförallt få berätta för er utåt. Det har vart svårt att vara så hemlig på alla mina socialamedier om en sån stor grej. Summan av kardemumman, 9 maj- Imorgon (onsdag) släpps det.

Det kommer att bli enklare för mig att blogga bättre , berätta mer och kunna skriva om olika ämnen efter imorgon. Mycket som jag har fått tänka på och hålla hemligt. Där av kommer jag inte att uppdatera så mycket mer här idag utan vi får helt enkelt höras imorgon. Jag hoppas att ni tycker det är kul, coolt , spännande. Nellie 2.0,

för det kan jag lova att det är.

Tomorrow!

9 thoughts on “9 maj- TOMORROW-

 1. Hoppas att det inte är en klädkollektion- det är så många som gör det just nu.

  Annars taggad?

  • Tänkte faktiskt också att det kunde vara nåt sånt, kläder eller kanske smycken eller liknande. Självklart superkul för Nellie isåfall och unnar henne verkligen all framgång! Men jag personligen tycker det vore lite tråkigt

  • Jag tror snarare att det är någon form av tv program eller serie. Det har hon ju haft innan, men jag menar typ next level av serie haha!

 2. Tror dom dem ovan att det är något slag utav egen kollektion, antingen kläder eller ridutrustning. Jag tror att båda skulle bli grymt bra, längtar tills imorrn!

 3. Jag tror mer på rörlig bild och ljud 😛
  Spännande!!! Får jag se om jag har gissat rätt 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *