Morning

Så sjukt taggad idag. Att få bli ompysslad och fixad. Ändå lyx i vardagen.

Har kollat igenom lite kommentarer och jag har fått en del om varför jag inte åkte till Arezzo, om det var för personliga skäl eller om planeringen sprack. Jag tror att jag har svarat på det här men tänker ändå att jag kan skriva om det snabbt här på frukosten för er som undrar.

Arezzo var 100% bokat, planering osv samt klasser. Det var hundra. När det bara var ca tre veckor kvar fick jag det här stora projektet i vägen och kände att jag inte riktigt hade tid för Arezzo. Jag tänkte mycket , planerade med datum för att se om det ändå gick att lösa. Men det klaffade inte rent tidsmässigt för det här jobbet så att säga som kommer att ta tid och energi plus att jag måste ha en del datum där jag skulle vara tillgänglig, och en del av dom datumen var i Arezzo. Jag övervägde och kände inte då att Arezzo var högst prioriterat då jag även köpt nya hästar till mig. Lux var helt sprillans ny då och Hilda nyligen såld. Jag visste att det här året skulle bli ett mellan år för mig, eller iallafall bara skaffa rutin och klättra i klasserna med Lux och dom andra.

Där av, Arezzo blev helt plötsligt fel i planeringen och det kändes inte super viktigt när jag ändå inte har mästerskap som mål just NU. Det kommer resultaten få stå för sen i slutändan ändå.

Super gos frukost på hotellet, rummet var också riktigt Nice. Satt i fönstret igår och kollade ut mot hamnen / stan. Det var riktigt skönt och vädret, kl 22 var det inte ens kallt ute. Jag tror och hoppas att sommaren är på G! Ha en fin dag!

One thought on “Morning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *