Stockholm

Chill på stan, åt jätte god sallad med boo, shoppade lite och vi pratade om precis allt. Nu är vi tillbaka på hotellet för att chilla, kolla morden i Sandhamn och bara hänga. Jag måste vara Fresh till imorgon då det är en super viktig måndag för mig. Jag har babblat om det här så länge och jag lovar, det är verkligen slutspurten.

Annars är det såklart kul att vara i Sthlm. Hade aldrig kunnat att bo här dock som jag känner nu. Absolut om jag endast satsat på socialmedier och endast vara en profil. Men det vill jag inte, känns helt fel. Känner mig dock väldigt hemma här. Blir lugn och koncentrerad. Älskar att ha kontraster i livet. Som att våga ringa Kevin 30 min innan jag ska åka och bara ” Hey jag saknar dig, ska du med till Sthlm ?”, eller att jag imorse satt och tränade alla hästarna och att jag på onsdag ska till Hammarö för att tävla. Det är tacksamt och det är ballt. Lite för ballt. Och att jag imorgon gör en sjukt stor grej inför mitt projekt. Tack livet.

Är du nöjd just nu? Har du något kul på gång som du är stolt över? Stort som litet mina vänner!

6 thoughts on “Stockholm

  1. Jag älskar livet just nu och allt jag gör även om de ibland blir lite mycke. Ska debutera bikini fitness om några veckor och hämtade min bikini igår och det kändes så jäkla bra. Jag är nästan tant jämfört med dig ( blir 31 i år) men detta år har nog varit de mest värdefulla i mitt liv när det kommer till min personliga utveckling

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *