Söndags planer

Hola amigos!

Vilken dag, vilket väder. Klockan är strax två och jag har hunnit med att fixa stallet ihop med mamma och Smilla. Ridit Lux och Majs på banan ute, båda två var fina men Lux var lite seg. Fick jobba igång honom till en början innan han bjöd ordentligt. Joe och Tornado har fått ridas en svang ute. Har liksom bott i skåne alldeles för länge utan att ha hitta bra ridvägar ute, idag visade det sig att det visst fanns en del där jag har hästarna, vilket är top top. Nu kan alla verkligen få komma ut mer och gallopera som dom älskar.

Idag ska jag till sthlm, 15:30 går mitt flyg ifrån Malmö. Jag kommer inte att göra något speciellt idag på eftermiddagen utan verkligen ta hand om mig själv. Lägga inpackning i håret, fixa inlägg till veckan och imorgon och hinna med ett träningspass på hotellet hade vart soft. (Åker i efm då jag börjar tidigt imorgon). Så ser mina planer ut för idag, en chill söndag helt enkelt. När ni ändå är här inne och kikar och jag som ska blogga feta inlägg ikväll för veckan kan väl kanske skriva en punkt eller en fråga som jag kanske kan ta upp i ett inlägg? Kommer ju som sagt verkligen sätta mig ner och skriva om något intressant samt ta upp något om ni undrar.

6 thoughts on “Söndags planer

  1. Hur hanterar du alla dessa ”tips” du får från läsare. T.ex att skriva mer korrekt osv. Tar du åt dig någon gång eller bara låter det rinna av dig?

  2. Vad jobbar du med? Mycket snack om jobb men vad är jobbet?
    Hoppas du får fina dagar uppe i sthlm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *