Omringa dig

Av bra människor av olika slag. Dessa två killar är så grymma. Har en sån fin och modig kärlek till varandra öppet, Bobby som haft sin tid men idag mår mycket bra och är en av dom finare människorna jag känner. Ett hjärta av guld, skulle aldrig säga något ont om någon människa.

Jimi är en väldigt lugn och trygg själ skulle jag säga. Precis pluggat klart till mäklare och det går SÅ bra för honom. Fett coolt och inspirerande.

Älskar min jumpsuit som är ifrån Tessie. Temat var ”sommarfin”.

Som jag skrev ironiskt på instagram ska ju en så kallad Influencer gå på event och vistas där också för att bygga ett kontaktnät och träffa människor. Har dock aldrig tid för det att åka till Sthlm för ett event liksom, enklare för dom som bor här. Men igår fick jag fattat grejen. Mycket folk, kul och trevligt. Drog dock hem ganska tidigt då det inte riktigt var min åldersgrupp där;)..

avslutade kvällen med att kika lite på telefonen , äta naturgodis och facetimea med Kev. Vi inte hörts på hela dagen ungefär pgr av schemat som var hetsigt igår. Vi fick catchat upp varandras dag i slutet på kvällen helt enkelt.

3 thoughts on “Omringa dig

  1. Hej Nellie! Du skrev tidigare i år att du hade lagt om planerna till Danmark. Istället för arezzo, vad hände med det? Blev det för mycket jobb eller varför ska du inte åka, eller ska du åka i helgen?

  2. Du är såå duktig farmors älskade Nellie. Fattar inte att du hinner med allt och ändå är vacker som en dag. Älskar dig mitt äldsta barnbarn♥♥♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *