Aldrig vila, work work!

Hemkommen från Sthlm, då är det inte att dega på en macka precis och chilla. Klockan 14:00 började jag att mocka och fixade stallet (fortfarande inte klar). Det är alltid stressigt att vara borta och komma hem. För man är i sitt esse borta och tänker inte på allt som stannar upp där hemma. Jag jobbar i Sthlm och jobbar igen när jag kommer hem. Jag jobbar imorgon igen på en lördag 11-18, jag känner mig stressad men älskar ändå den här utmaningen. Mitt problem är dock att acceptera att jag har mycket att göra. Som jag skrev här om dagen tror jag att jag kan göra allt ändå. Trots att mitt schema just den dagen är proppfull.

Imorgon ska jag jobba som jag skrev i princip hela dagen plus ta stallet. På söndag ska jag till Sthlm och innan det ta stallet. Månd jobba och kommer hem jätte sent. Tisd träna hårt innan vi åker till Hammarö. Ons åker jag till Hammarö och är borta till söndag. Och det är ju också jobb för mig. Där måste det bli bra och jag ska vara förberedd. Jag tänker mycket som människa och pratar inte. Har tusen känslor och idéer. Jag hoppas att jag kan hålla fötterna på jorden och inte sväva iväg för mycket i den här perioden.

I Sthlm nästa vecka sätts allt. Slutspurten för precis allt. Så nästa vecka är en viktig vecka. Då kommer det en jätte stor nyhet till er.

Jag kommer att vara lite frånvarande här till ikväll. Måste komma igång här, vara noggrann och jobba på så att jag inte kommer hem allt för sent.

3 thoughts on “Aldrig vila, work work!

  1. Fina du! Du är en riktigt stor förebild för mig och är så inspirerande för mig och många andra. Ha en fin dag och lycka till med allt och dina hästar❣️

  2. Kul med mycket jobb men kom ihåg att ta tid till dig att slappna av eller ha en ledig dag. Vet själv hur svårt det är och hur stressigt det kan vara att klara av allt man vill och måste på en och samma gång. Men alltid värt att tänka till en extra gång så att det en dag inte blir mer än vad man klarar av. 🙂
    Tänkte även säga att jag tycker du är helgrym med allt du gör nu och redan hunnit gjort i livet. 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *