Jag är glad, och den bästa versionen av mig själv.

Så glad för livet right now. Först och främst att jag har den här möjligheten i livet just nu, och faktiskt kan genomföra den. Med hjälp av grym familj som hjälper mig hemma, för så är det verkligen. Jag måste i princip ”egentligen ” vara i stallet varje dag, jobba på riktigt varje dag. Helst så ska det vara så sju dagar i veckan, ingen förändring , inga konstigheter. Är jätte tacksam för möjligheten och samarbetet hemma, att vi kan hjälpas åt och glädjas för varandra. Nästa gång hoppas jag att det är mamma & pappa som reser så jag & Smilla kan backa up!

Sen har vi dom duktiga tjejerna i stallet som ridit och hjälpt till med hästarna. Jag vill ju egentligen inte att andra ska rida mina hästar, blir stressad av det. Men dom är väldigt duktiga och rider super. Så dom får iallafall rört på sig mer en bara longering. Smilla kan ju forfarande inte rida, pgr av dålig jävla sjukvård som inte tagit smilla/ oss på allvar. Nu ser hennes ben förjävligt ut och såklart gör ont. Infekterat osv. Hur många gånger har jag inte hört om missnöjda kunder inom sjukvården? Det ska liksom gå så långt att man blir ärrad för livet och sedan tas man på allvar. Helt sjukt!

Sen såklart kev aka Bobo. Första gången jag har någon som pushar mig framåt. Mycket skönare då att kunna satsa, jobba och vara en normal människa samt ta sånna här chanser och våga. Innan har jag känt mig så stressad och som att jag inte räckt till. Men han förstår, vill att jag ska ta mina chanser och vara den bästa versionen av mig själv. Då blir jag trygg och ger allt i alla punkter i livet.

Så, mår sjukt bra och det är många som är delaktiga i det. Man lever bara en gång. Ta chanserna som livet erbjuder och hjälps åt!

7 thoughts on “Jag är glad, och den bästa versionen av mig själv.

 1. Gott att höra att du har det fint nu och fina människor omkring dig =)
  Det som är lite tråkigt med sjukvården är att man alltid hör om de gånger då det går dåligt. Jag jobbar på operation och är tacksam för att flera gånger i veckan få höra från patienter att de absolut inte har något att klaga på, det är underbart och är vad som får en att orka fortsätta att jobba vidare! Jag jobbar sedan flera år tillbaka på operation.

  Jag hoppas verkligen att Smilla blir bättre snart! Min lillebror råkade ut för en fallolycka för några år sedan och fick flera kotor i ryggen stelopererade pga flera frakturer på kotor i ryggen. Han fick en djup infektion och blev om opererad, de fick byta stag, skruvar allt! Vid andra operationen blev min bror och mamma väl bemötta vilket de inte blev första gången. Allt var bättre andra gången. De är tacksamma för att de fick det positiva med sig! Det tog dock två år innan min bror var någorlunda återställd, men det var också en riktigt stor operation. Tråkigt att det skall behöva ta sådan tid att återhämta sig bara 🙁

  Ta hand om er! Kram kram

 2. Nellie!!! Du måste visa hur du fixar håret, den där uppsägningen när du tar typ halva håret i en knut. Ska på fest nu i helgen vill också va så snygg i håret snälla visa haha😊

 3. Du verkar som en så härlig o trevlig männsika! Tur att du har så härliga människor runt om dig, och vad glad jag är för dig att din pojkvän är så stöttande! <3
  Ååh inte kul när vården tar sån lång tid på sig, har haft ont i magen sen i höstas. Riktigt jobbigt, var på magnet röntgen för 2 veckor sedan men de hitta inget så vi får börja om hos vårdcentralen igen. Det är riktigt påfrestande.
  https://caloveline.com

 4. Går inte att kommentera?
  Är du i Las vegas på något hästrelaterat event eller? Excalibur hotell är helt otroligt, är det där du bor?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *