Kontrollfreak!

Nu är klockan 02:30 där jag är, det är ju typ morgon/ lunch hos er i Sverige. Det blev en väldigt lång dag för mig & klara. Men det klarade vi galant och vi har haft en sådan sjukt bra dag. Så jäkla tacksam. Bor på ett sånt sjukt hotell, där jag är…. finner inte ord så Nice det är här alltså.

Vi har jobbat sen vi landade tills nu ungefär på natten alltså. Imorgon ska vi väl få komma ut i solen, kanske ta ett dopp och kolla shoppingen. Vi åker hem måndag kväll för att få lite mer tid här. Kul att komma iväg och som jag skrev i inlägget ovan, att våga. Nu när jag blev klar med dagen började jag att få oro i kroppen och liksom har ingen kontroll över vad som händer hemma. Både för tidsskillnaden och för att jag inte är hemma. Känner mig också sjukt jetlag just nu, så hänger säkert ihop med det att jag blir känslig & orolig.

Nu måste jag sova. Men jag har det bra. Så himla fina miljöer att fota i också. Kommer att ha en del hem sen att visa er!

4 thoughts on “Kontrollfreak!

  1. Hur känner du kring det som hänt Stella? Tänkte eftersom din mamma har lagt upp om det på Instagram och du inte har nämnt någonting. Menar inget illa, var bara en tanke och önskar dig all lycka❤️

  2. Vilket hotell bodde ni på? Nyfiken då jag också varit i Las Vegas och är intresserad av dom andra hotellen där också 🙂
    Bodde på luxuri hotell. Det som ser ut som en pyramid. Sjukt fint! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *