Strul, ny dag

Vi kom olyckligt inte fram igår till destinationen. Vi fick sova i London…. kan inte spoila för mycket just därför blir inläggen lite konstiga. Tänk på att jag jobbar samtidigt som jag uppdaterar er ”här & nu”. Ni kan vara sura & arga för att jag inte delar med mig, är konstig här osv. Men någonstans måste ni förstå att det är något som händer och ni KOMMER att bli delaktiga i det snart. Om ni kollar ovan så hade jag redan planerat ett annat inlägg som var mer läsvärt, så lugna er innan ni kommenterar onödiga, förhastade kommentarer tack!

Strosade runt i London en stund på kvällen. Men vi var rätt arga och irriterade och hade noll energi som resulterade i att vi bara chillade på hotellet och la oss, dock ganska sent. Men jag pratade med Kevin en stund, sen satt jag & klara och pratade om förhållanden osv. Allmänt chill.

Nu däremot väntas en lång jäkla resa men vi lär ju komma fram. Fredag den 13:e igår kan ju ta sig… verkligen, det var väl ett sign att vi inte skulle komma fram!

Ha en toppen lördag!

6 thoughts on “Strul, ny dag

  1. Men det är inte förhastade kommentarer eller någonting. Det är så vi upplever det, det är inte lika som vanligt. Det är slarvigt. Förstår att du inte kan berätta men tycker att du kan lägga upp det på ett bättre sätt! 🙂

  2. Fattar att det blir svårt att uppdatera osv just nu, men uppskattar verkligen det du lägger upp ändå. Hoppas ni kommit fram bra till rätt destination nu! Kram<33

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *