Det gäller att våga, det har ni ju sagt

När det här inlägget släpps sitter jag i luften någonstans i världen. Blir alltid lite tankspridd och känslosam när jag ska resa. Tänker på allt som betyder nåt & allt man får uppleva i så ung ålder. Även om vardagen ibland kan vara sjukt fett trist med mocka skit & spola leriga häst ben så älskar jag mitt liv. Speciellt när jag kan få kombinera det med det jag älskar, mina sociala kanaler.

De här året skulle allt fokus ligga på det jag håller på med nu (hemligt), mitt körkort & lära känna mina nya hästar.  Skulle tjata till mig att få resa med vänner, utan att mamma skulle få hjärtattack 🙂 Det va liksom planen.

Sen dök han upp…

Jag är verkligen så himla förälskad i han. Så extremt jordnära, lugn & allt de är som jag behöver i mitt hektiska liv. Kanske inte det hör hemma här på bloggen inför några hundratusen läsare, men kärlek är fan något extra i denna galna värld. Fan de krigas, dödas & skjuts om vartannat. Tjejer blir ovänner och sviker varann, killar kan slåss och man blir va med jobb och nära & kära. Vi måste lyfta fram kärlek oftare & det som får en att må fett bra.

Mamma & pappa var fett negativa när jag kom hem & träffat någon. De vart med innan & är rejält trötta på uppvaktande killar som sen ”poff” kommer på att deras ex plötsligt vill ha tillbaka dom eller nåt annat hjärtkrossande. De vill se starka Nellie som vågar satsa på sig själv. De vill jag ska vara lycklig i MIG SJÄLV . Lite rädda för att jag ska bli sårad eller lurad. Men så är väl säkert många föräldrar. Men…..såklart är det lika kära i Kevin som jag.

Kärleken tjejer & killar är underbart & något man ska vara tacksam för att få uppleva närsomhelst i livet. Oavsett, kön eller sexualitet. All kärlek ÄR bra kärlek

Jag är lycklig ända in i hjärtat. Tack för det K

<3

7 thoughts on “Det gäller att våga, det har ni ju sagt

  1. Jag är så glad för din skull! Hoppas han är den killen du förtjänar och att ni blir ett par i många år framöver.
    Kramis

  2. Förstår vad du menar med detta inlägg och vad du vill få fram, men alltså sättet du skriver på skär sig i min ”grammatikhjärna”. Ord som ”fett”och ”fan” tycker jag inte hör hemma i skrivspråket. Dessutom faller bokstäver bort lite här och där, du missar ord på vissa ställen, skriver ”det” istället för ”de/dem” och särskriver det mesta vilket får mig att undra om du aldrig läser igenom det du postar? Detta inlägget hade blivit sååå mycket bättre om du bara tagit dig tid att läsa igenom det och rättat till alla småfel som kan uppstå när man skriver lite för fort. Sänker tyvärr kvalitén på dina inlägg (tycker jag).

    Anyway, hoppas du får en bra resa och att det inte strular till sig något mer 🙂

  3. VÄldigt fint skrivet. Men kom ihåg att det finns flera kön, precis som du säger spelar det ingen roll vilket kön eller sexualitet man tillhör, så snälla använd inte fraser som ”tjejer och killar” och liknande. Det skadar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *