Det här funkar verkligen !

Det här är INTE ett sponsrat inlägg . Endast ren sanning från Att jag provat det.

Ni som hängt här i just mina hästproblem vet ju att jag haft lite problem med Laissa . Hon vart så sjukt stoig, grinig och sur. Lite ryggont hittade veterinärerna men humöret var ju nåt helt annat. Jag har provat MASSOR. Senast var ett välkänt märke som gör reklam för en produkt mycket i sociala medier nu. Jag ville såklart prova det , många stora ryttare skrev att de va det bästa på marknaden nu mot griniga ston.

Köpte 2 flaskor för att verkligen ge det en chans. Ingen skillnad.

Magnesium får hon och stressrelief, utöver det ett foder som inte ger någon överskottsenergi. Sen självklart vet jag att brunsterna påverkar henne från och till. Men just nu har hon fastnat i ett dåligt beteende och man märker att hon inte mår bra av att ”inte må bra”.

MEN så händer det. Får ett tips som verkligen funkar ! Har inte velat skriva nåt om de förräns jag verkligen gett det en riktig chans . Och JA, det här fungerar!

Jag fick tips av den tyska veterinären Uwe Bublitz att prova det här . Köpte det av honom på hans klinik, har provat det i ca 3.5 veckor nu och det gav resultat direkt. Redan efter några dagar märkte man ett lugn hos Laissa. Mer tillfreds och öronen framåt som man saknat.

Så ett innerligt tips till alla er med kanske lite griniga ston. Det HÄR funkade!

Har nån läsare här provat det sen innan och har erfarenhet av det?

3 thoughts on “Det här funkar verkligen !

  1. Vi har använt oss av Equistro Secreta Pro Max till våra killar. Slemlösande och superbra! Blev oerhört överraskad när jag själv såg effekten på båda våra killar. Kan varmt rekommendera detta om det finns en tendens till irritationshosta/slemhosta eller bara förebyggande hos din vän. Om vi skaffar oss en häst till i framtiden kommer detta att finnas hemma hos oss 🙂

  2. Jag har inte använt just den produkten, men annat av samma märke. Sjukt bra! Har du provat munkpeppar förresten? Eller det är kanske en ingrediens i produkten iofs…. Munkpeppar ska också vara bra annars nämligen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *