Torsdag

Åter igen var Smilla och pappa på akuten under natten . 2 dagar i rad nu. Så jävla ledsamt för Smillas skull. Berättar kanske mer om det och varför en annan gång, nu mest förbannad och arg.

Idag ska alla hästar ridas. De är typ halvt storm här nere i Ystad men jag vägrar rida i manegen nu. Jag vill rida ute så mkt jag kan trots de viner om kinderna. Kanske tar 20 min extra att få fokuserade hästar, men de är de värt. Mina hittar alltid lite extra bus när de blåser och saker far runt 😉

Ikväll har jag 2 grupper träning och sen kommer Kevin. Efter det väntas 4 dagars intensivt jobb minst sagt. Måste verkligen i denna hektiska period försöka sova ordentligt på nätter och få den sömn jag behöver.

Helgen efter det åker vi till Kalmar. Kul!

Vi hörs under dagen . Nu måste jag snart sitta upp på första hästen och ”fånga dagen” right 😉

3 thoughts on “Torsdag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *