Joe

Fina killen! Joe är så fin i kroppen nu, hade dock velat ha honom ännu mer muskulös, men det kommer med träning och tävling. Det är nästan roligare att jobba med en häst som har en liten ”historia ” bakom sig som Joe, eftersom att han såg ut som ett benrangel när han kom. Idag har de gått i hagen till halv 4, nu ska dom in sen ska jag till Forex & fixa lite pengar. Reser imorgon!!!!

16 thoughts on “Joe

 1. Alltså ibland så fattar jag ingeeeenting i din blogg. Jag har läst den i fleeeeera år och älskar den. Läser varje dag, du är grym. Men ibland Så känns allt så flummigt. Jag tappar lixom tråden i dina inlägg. Du skriver ”jag reser imorgon” men vart? Haha VAD har jag missat?. Detta har hänt förut. Ibland så åker du iväg på tävlingar eller annat och jag fattar inte ens att du skulle iväg? Jag fattar lixom inte alltid vart du befinner dig. Ändå så läser jag? Det känns som du inte alltid berättar i förväg att du ska iväg? Du bara dyker upp och sen bloggar efteråt. Eller så läser jag inte tillräckligt noga.. hehe!

  (OBSSSS ej menat som en negativ kommentar)

  • Hon gör ju det på flit så det ska bli mysteri kring det hela och folk ska läsa igen för att få reda på vart hon ska.. hmm

  • Hon berättade i ett tidigare inlägg att hon kanske skulle resa någonstans i slutet av veckan, men att hon inte kunde berätta var hon ev. ska resa😊

  • Håller verkligen med. På senaste är det så konstiga inlägg, bara flummiga och korta. Ett inlägg om dagen ca och man fattar ingenting ibland. Slarvigt just nu!

   • Jag håller med lite grand. Saknar den tiden då man kunde titta in på förmiddagen och det fanns ett trevligt inlägg från morgonen och sedan kunde det rulla på med ett till eller så. Jag börjar titta in mer sällan men kanske blir det bättre snart när Nellie kanske har mer tid =)

    Ha en underbar resa Nellie! =)

 2. Hade mina hästar ute till 19 togor. Villl dem ska gå så länge som möjligt i hagen & särskilt när de e fint väder. Blir tidigt annars med middag & så

   • Fast vad har det med saken att göra? Det är olagligt i Sverige att inte ha hästar i hage och den ska dessutom vara så stor så de kan röra sig och galoppera fritt. Löjligt att jämföra med något som inte ens får existera här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *