PS i Skåne medans jag drömmer mig bort

Hej hjärtan. Blev klar sent på kvällen så jag missade träningen i Helsingborg. Lite tråkigt men jobb är jobb. Går jag in för nåt är det 110% det vet ni nu.

Vissa delar va det här inlägget är ett samarbete med PS of Sweden.

Bor ni i Skåne? Är ni sugna på ett nytt träns ? Eller har ni spanat in PS of Swedens nya kollektion av ridbyxor ? Då ska ni inte missa det här Ps of Sweden on tour. Under 5 dagar besöket teamet 6 olika stall i Skåne. De finns på plats för att hjälpa dig att prova ut träns som passar din häst.

Jag personligen tycker det är minst lika viktigt som en välpassande sadel. Tänk anatomiska träns som verkligen är anpassade för hästens välmående . Viktigt! Behöver ni hjälp med det så måste ni föranmäla. Men annars bara komma förbi om ni vill shoppa matchande outfits till dig och din häst.

Mina absoluta favoriter just nu är Noomi Breeches. Asså de sitter som ett smäck, tro mig. Hatten av för PS of Sweden för den designen!

Här möter ni tjejerna från PS of Sweden i Skåne :

På tränsen gillar jag olika beroende på häst. Courage De Lux och Laissa tävlas i deras HvE som levereras med dubbla nosgrimmor. Detta är verkligen en klass för sig , lädret är magiskt och tränset känns lyx lyx!

Passar Lux och Laissa som är lite starkare just vid hoppningen . Kan varmt rekommendera det.

Sen går vi vidare såklart till klassikern High Jump. Det här sitter bra på alla mina, speciellt Zamina som är extremt känslig med sitt huvud . Smilla har tävlat Tore på det med. Man får en grym kontakt med hästen i detta tränset vad jag upplever.

Sen alla pannbanden som man kan lyxa till det. Lika lätt att matcha hästens outfit som din egen. Min favorit är helt klart klinker, men de går i vågor .

Sen måste ni verkligen kolla bröstorna. De viktigaste och de som verkligen sparar tid (helt seriöst ) är deras snap it lösning. Med bara ett klick knäpper du på martingalen på dina tyglar. Så nej…man behöver inte öppna tyglar, så tappar man den ena och får börja om. Nu klickar du bara på martingalen utan att öppna. Älskar!!

Alla groomars dröm. Snabbt, snyggt och enkelt!

Nu ska jag svart lägga mig. Imorgon ska alla trimmas ordentligt . Får bli en heldag i stallet, som jag längtat.

Hörs imorgon . Puss

5 thoughts on “PS i Skåne medans jag drömmer mig bort

  1. Har du slutat träna för Sofie?? Kan du inte ta ett inlägg och berätta om det isåfall.
    Grymt jobbat med hästarna annars 🙂

  2. Vart kan man köpa Cavalleria Toscana jackan i grönt som du brukar använda? (kan även tänka mig jackan i annan färg)
    diggar dina ridkläder så att jag vore jätte tacksam för svar 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *