Day 2

När klockan ringde 06:30 då var jag seg. Ganska sur faktiskt haha, inget bra morgonhumör alls. Efter frukost i magen så blev det bättre samt när jag fick sminkat mig lite. Idag är det en lång dag som jag skrev. Jag väntar också på besked ang en resa som jag kanske redan gör på torsdag. Kan inte säga vart jag ska men jag har aldrig vart där innan och det tar sjukt lång tid att flyga dit…. hmmm. Ja, hade vart kul om det blir av vilket fall.

Outfit idag. Samshield hjälm, Cavalleria Toscana jackan, Cavalleria byxor och Aequipment tröja under. Lite kallare idag, blåser en del vilket suger. Jag är beroende av fint väder som igår!

Girls support girls Ellerhur ? Det står jag för iallafall.

Det är viktigt att inte se varandra som konkurrenter hela tiden. Jag tror att min sport har hjälpt mig med det, vi kan umgås utanför och har inte problem med varandra. På banan är vi konkurrenter, men vi inspireras av varandra mer och triggas av varandra på ett bra sett.

2 thoughts on “Day 2

  1. Vad har hänt med bloggen? Designen ser jättekonstig ut och går knappt att läsa då man måste zooma ut och in hela tiden och allt blir konstigt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *