New life för ett tag!

Idag är en stor dag. Idag drar det igång. Känns helt otroligt roligt och spännande. Jag har roliga månader framför mig nu. Pgr av gårdagen känner jag mig ganska down och tråkig. Men det kan jag inte vara idag, jag måste vara Nellie , punkt. Och ni kommer att förstå varför SNART!

Jag vet att utomhussäsongen med Lux kommer att bli bättre. Speciellt på den höjden. Det är svårt att styra runt en häst inomhus där det är trångt och vi kanske inte känner varandra helt 100. Det är en sak på träning men tävling blir annorlunda, tydligen. Jag blir ju annorlunda. Där av blir nog utomhus enklare för mig att kanske hitta knapparna, hitta galoppen osv.

Känns tråkigt att inte kunna berätta , ni lär ju kanske ana eller så fattar ni ingenting. Jag ska iallafall ”jobba” nu kl 11 fram tills ikväll. Jag ska även till DK under dagen för att göra en sak som kommer att ta några timmar. Hmmm, ja. SNART. Jag lovar! Nu kör vi!!!!!!

4 thoughts on “New life för ett tag!

  1. Fruktansvärt störande att du inte berättar, tar alltid så lång tid men du babblar om det hela tiden. Extremt jobbigt.

  2. Kämpa på, tänk på att ni fortfarande är nya med varandra och det tar tid, ibland år, att bli ordentligt sammansvetsade! 😊
    Gissar på en blandning av Jag är Nellie och Clinic med Nellie 😄

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *