Lång dag

Nu är man lagom grötig i huvudet. Men vilken rolig dag. Jag kan ju tyvärr inte avslöja vad vi har gjort, vad jag har gjort och vad som händer. Men som jag lovat. Ni kommer att få veta snart snart snart!

Åker över sista bron nu påväg till Sverige. Ska ta en lång dusch, blogga för imorgon då jag jobbar igen, prata med Kevin när han slutat jobba. Vi har inte kunnat prata på hela dagen i princip. Så catcha upp om varandras dag helt enkelt. På kvällen imorgon ska jag hinna att åka till Hbg & träna. Känns som att jag har fått börja om på en ny kula idag. Känner mig stark, duktig , glad & lycklig. Jag har fått jobba med något idag som jag tycker är otroligt roligt och som jag dessutom är duktig på. Kan ni gissa vad som pågår ? Någon bra gissning ?…

7 thoughts on “Lång dag

  1. Tror och trött hela tiden att du gör någon serie som du gjorde förr med din familj/ hästarna på youtube, något nytt msn som ändå är lite som avsnitten av jag är nellie

  2. Jag hoppas att det är filmer till din Youtube kanal som du jobbar med =) eller när du skulle till Dk idag tänkte jag att en flytt dit kanske är på g… 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *