Middag & tan!

Såhär blev min tan igår. Kände mig och känner mig så fräsch. Så Nice att vara lite sommar brun. Man får ju inte duscha direkt utan helst dagen efter. Så mot kvällen ser du helt galen ut tycker jag. Man vill verkligen duscha av de översta lagret för då är det perfekt sen. Men kände mig ändå fin. Satte på mig en bikini och knäppte en bild, vad tycker du?

Ser verkligen ut som jag på sommaren, naturligt och hon är så duktig!

Efter några timmar åkte vi allihopa till pinchos i Ystad. Jag körde, riktig Queen på vägarna är jag.

Två drinkar!

Jag åt en del, var rätt så hungrig, det är ju väldigt små rätter också så det blir en del beställningar. Tog två efterrätter vilket var tur för den ena var inte alls god enligt mig. Oreocheescake , Nah. Inte min grej alls!

God mat och en trevlig kväll. Somnade strax efter 23 då jag låg och skrev på ett jobb. Låg lite efter med det. Nu är det ny dag, solen skiner. Helt sjukt vad jag påverkad utav solen asså, blir som en helt annan människa. Tornado ska debutera 1.30 med mig, Laissa ska hoppa en 1.20 och Lux ska hoppa 1.40.

3 thoughts on “Middag & tan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *