DANIEL WELLINGTON (Samarbete)

Daniel Wellington har väldigt schyssta klockor. Jag gillar den enkla looken, och att du kan bestämma själv hur du vill ha din klocka på ett stilmässigt. Här bär jag ett brunt läder strap, men om du vill så kan du byta till ett annat. Super enkelt verkligen.

Just därför är det grymt. För nu har DW en kampanj som pågår där du får ett ”FreeStrap” på köpet vid köp av en klocka. Dessutom om du använder koden GONZANELLIE får du 15% vid köp. Toppen ju!

Shoppa här KLICK

Klockan ovan med guld har jag. Så jäkla classy. Och på bilden ovan har jag alltså bytt strap!

Här har vi tex två andra klockor som jag använt sen innan & har forfarande, Så att ni får se lite olika varianter. Som sagt, GONZANELLIE ger 15% vid köp plus att du får ett kostnadsfritt strap på köpet!!

Klick

One thought on “DANIEL WELLINGTON (Samarbete)

  1. Så snygga men jag trivs inte i klocka, ska vara någon vattentät i så fall man kan duscha med, så man slipper ta av och sätta på hela tiden 😅

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *