Förmiddagen avklarad!

För det första , mitt hår? Asså, Ser ni hur långt det har vart? DÖÖÖÖR. Ångest deluxe. Har ni någon gång tagit fett dåliga beslut och klippt av ? Eller ni kanske är fett nöjda. Men wow vad jag ångrar mig. Sparar som bara den just nu…

iallafall, nu sitter jag & Alva i bilen påväg till Lund. Måste bli relativt fräsch till nästa vecka. Ni måste ju undra vad som pågår ? Så jäkla ball!!! Laissa var dessutom så fin idag. Jag måste ändra om min ridning lite. Jag har alltid vetat att Laissa är som en struts med halsen och det tar sjukt lång tid att få henne avslappnad. Senaste passen har jag typ skrittat henne i låg form, travat – och när hon kommer upp med halsen igen saktar jag ner och börjar om igen. Ganska tråkigt men viktigt. När hon tävlas intensivt , hoppas osv har man nästan backat två steg i ”systemet” för att inte få henne spänd . Där av är hemma jobbet så viktigt, att få henne låg och avslappnad. Speciellt när hon hoppar som hon gör.

Jätte fin och var sjukt nöjd själv. Känns bra inför imorgon. Resterande var fina också samt Zamina var duktig med Alva. Pigg då hon vila igår!

Nu väntas bara pinchos ikväll och sedan är vi i hamn för att vara redo inför imorgon!

*Kan visa er resultatet sen på min tan!

3 thoughts on “Förmiddagen avklarad!

  1. Hade långt super tjockt hår till nedanför svanken men så blev jag jätte sjuk och håret slets som bara den oavsett vad jag gjorde/Inte gjorde så mer än halva håret försvann. Fick klippa av det under öronen eftersom det bara var peser som hängde ner och först när jag blev gravid 10 år senare fick jag tillbaks mitt långa (nästan lika tjocka) hår. Att jag sedan tappade hälften efter graviditeten är en annan femma så nu börkar vi om från början igen 😂

  2. Har klippt av mig håret flera gånger och ångrar mig ALLTID! Men lär mig ALDRIG! Kommer klippa av det igen, ångra mig igen och så kommer det rulla på haha 🤣

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *