Påväg till jobb.

Nu är det snart dax för min första clinic som jag håller i själv. Jag kommer att vara igång i ca 2h, det är målet. Men sen kan det ju bli kortare eller längre. Det vet man ju aldrig. Jag har fyra tjejer som ska rida för mig och jag instruerar. Kameran är med och pappa får agera som fotograf så jag kan visa er sen.

Jag känner mig väldigt lugn. Jag skrev ner igår lite punkter osv, men det glömmer jag ändå av. Manus är inget jag vill följa. Utan jag är väldigt naturlig i mitt snack, om jag vill ta upp något , prata om något så gör jag det om det kommer upp i huvudet just då. Men såklart, jag har en plan som jag ska följa, jag vill ju ändå ha en röd tråd som jag kan förmedla till er. Nu är alla biljetter sålda vilket är super kul, hade ju vart tråkigt om det var hälften, inte så sporrande precis. Men nu är det fullt!

Efter min clinic så ska jag in till Höllviken för att umgås med lite tjejer. Ikväll ska vi på en fest, det lär bli roligt. Härlig lördag med andra ord.

Nu kör vi, nu ska jag fokusera lite och tänka igenom mitt prat. Vi hörs sen!!

Självklart är alla mina egna hästar trimmade på morgonen. De fick gå ute några timmar i solen innan snöstormen anlände. Suck!

Nu—-> jobb!

6 thoughts on “Påväg till jobb.

    • Haha Omg?? Klart som f*n hon gör. Tänk med hjärnan istället.
      Hoppas att det varit en bra dag på jobbet idag Nellie.

      • Pengar är otrolig viktigt för att kunna bygga sig en framtid och följa sina drömmar. Det handlar inte om hur mkt man tjänar men att man ska inse pengars värde snarare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *