G I R L `S, BOSS IT UP!

Jag läser alla kommentarer, verkligen alla. Svarar ofta, det beror på tiden osv..men försöker iallafall. Det är sällan jag får hat, det var värre innan. Nu är det nog så att de som gillar mig hänger här & de som inte gillar mig hänger inte här. Enkelt!

Emma kommenterade min blogg idag & jag blev så sjukt glad över hennes kommentar.

Hej!
Jag tror och vet att många av oss här som läser din blogg har många olika förutsättningar och ambitioner. Måste därför berömma dig för att du kan få alla som läser dig blogg att relatera till det su skriver. Oavsett om man som jag har en häst som jag tävlar stadigt 90-100 eller om man är som dig som verkligen lägger ner sin själ i sin satsning.

Jag är ett år yngre än dig så har alltid växt upp med din blogg och även om det är mycket vi tycker och tänker olika, tror jag att du hjälpt mig med att stå upp för mig själv. Du är verkligen ett bra exempel på en powertjej, sånna vi behöver i dagens samhälle. En tjej som kan visa vart skåpet ska stå och inte är rädd för att göra sin egen grej. Tack för att mina småsystrar får växa upp med dig som sim förebild. Med vänliga hälsningar Emma

Asså Emma, du har hjälpt mig att förverkliga typ mig själv i det DU skriver. Att du medvetet och ärligt säger att jag påverkat dig, det är helt magiskt! Sen de du skriver att vi alla har olika förutsättningar är exakt så det är. Jag är EXTREMT noga med det i nästan allt jag gör. Som clinicen nu jag ska göra. Jag är inte intresserad av att komma dit & höja upp massa hinder & flasha runt med färdiga ekipage som hoppar 1.50 som det vore 1m. Jag vill verkligen att ALLA ska kunna ta till sig det jag vill lära ut och min filosofi. Även om du sitter på shettisen Arne eller halvblodsvalacken som går 1,40. Ridning är till för ALLA, oavsett ekonomi, hudfärg eller ambitioner hemifrån. Alla ska kunna nå sina mål, vilket målet än är. Det är så viktigt att bryta den normen i iallafall i denna sporten att pengar & rätt namn är ett faktum att lyckas. Tvärtom. Låt alla få utvecklas på deras villkor, i den takt de vill!

Jag kommer aldrig glömma hur jag inte tog mig till EM. Hur mina drömmar smulades sönder framför mina fötter. Hur vuxna vände ryggen i sporten & gottade sig åt det. Men i det växte jag med. Jag insåg hur svaga vissa i vuxenvärlden är, män som kvinnor. Jag insåg hur stark jag måste bli för att aldrig hamna där igen & jag insåg det viktigaste av allt. Att aldrig nånsin låta någon annan person få utstå samma sak – De jobbar jag för varje dag. Med bloggen & med mina sociala kanaler. För om vi tjejer ( och killar ) kan våga tro på oss själva några % mer så kommer vårt liv att bli enklare. Vi kommer att växa med det vi tar för oss & vi kommer våga utmana oss att ta för oss mer. Jag ser att samhället är på väg åt rätt håll. Killar & tjejer i min ålder & yngre som vågar komma ut som homosexuella, unga killar & tjejer som vågar ta på sig de som vill & se annorlunda ut. Det är verkligen hatten av för ett samhället som är på rätt väg.

Men det är minst lika viktigt att jag och Emma och alla ni andra också inser att alla vi behövs – IHOP. 

Jag brinner för att hjälpa andra människor , såklart lite extra tjejer. Att få det till sig att man berör & påverkar får mig att inse hur viktigt sociala medier kan vara. Blir livrädd när de används på fel sätt men om de görs på rätt sätt är de guld!

Så tack Emma och alla ni andra som vågar ta för er, sprida kärlek & ta emot kärlek . Det är så galet viktigt i en värld som denna. Och ni som är i mina sport, ett grattis eller en hjälpande hand…kan göra någons dag!

Girl`s, boss it up!

Nellie goes PS of Sweden

 

6 thoughts on “G I R L `S, BOSS IT UP!

  1. Så klokt inlägg. Jag köpte en mer välutbildad valack i dressyr för att jag ville tävla. Märkte att det inte var min grej så mu har jag världens finaste träning och skogsmulle häst istället. Vilket passar mig 💖 Alla har vi olika mål inom ridsporten, och så ska de få vara. Hade alla hästar och ryttare varit exakt likadana så skulle det bli rätt så tråkigt 😉

  2. Blir så glad av att läsa detta <3 <3 Kärlek och all lycka till dig, du är definitionen av unstoppable 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *