Joe Joe Joe!

Världens bästa Joe var felfri i 1.20 debuten idag! Han är ju bara så fantastisk. Jag menar, en bom kan flyga, så orutinerad han är så är det absolut förståeligt om han blir lite stressad, tittig, att någon bom flyget eller så. Sen dag ett har han visat vilken fin häst han är på alla plan, speciellt när det kommer till tävling. Så sjukt noggrann, positiv, modig och tuff liksom. Det känns verkligen som att han litar på mig till 110% vilket känns tryggt såklart. Vi har vart felfria i alla starter tillsammans förutom en , där hade vi en bom ner. Men resten bara nollor och verkligen bra rundor.

Så glad med honom och han är så nöjd. Innan på tävling kunde han bli lite blyg och var som en bebis häst verkligen. Nu står han och prustar, stampar med hovarna innan han ska in – han vet vad som väntas och tar uppgiften på fullaste allvar. Verkligen mogen. Om ni vill se rundan så klicka HÄR

Kommentera gärna vad ni tycker, jag ser verkligen en stor skillnad på honom. Verkligen på galoppen, hur han hoppar. Han hoppar mycket mer upp sig & gör runda språng. Samt väntar mer och inte kastar sig över. Hans grundgalopp är också mycket starkare. Han viker dock in bakbenen ibland. Det tror jag kommer att vara hans hoppstil lite men också en styrkefråga. Kommer att bli bättre!

6 thoughts on “Joe Joe Joe!

  1. Hade varit såå kul om du ville göra ett ”före-efter” inlägg om dina hästar, alltså om du ville skriva lite hur dom var när dom kom till dig, i beteende samt ridning. Och hur dom är i nuläget, och även möjligtvis vad du gjort för att ta dig dit du är med dom nu, t.ex om du använt någon speciell övning för just den hästen, och vad du tycker saknas eller behöver jobba mer på, typ styrkor och svagheter. (Gärna med filmklipp och/eller bilder)
    Tycker du gör ett grymt jobb med dina hästar och är sjukt taggad på att se hur långt du kan ta dig!!
    Keep it up, och ta hand om dig!❤️

  2. Så kul och välförtjänt!

    Jag rider dressyr och har följt dig i flera år – har precis gått över från ponny till storhäst och har tack vare mycket hårt slit på ponny kunnat köpa mig en lovande yngre storhäst. Men det-här med att planera veckorna.. hur gör du? Hur mycket går dina hästar i ridhuset och hur får du dem så arbetsglada och ambitiösa. Några tips?
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *