Tisdag & Stockholm

Dagens outfit blev det här:

Jacka från Tessie (Finns i fler färger)

Byxor- Vanliga svarta. Finns vart som. Med dom har jag matchat med ett par tunna tunna tights under, såg en tjej som hade det på GHS och det var coolt. Jag tog efter. Ger en kaxigare look tycker jag.

Under jackan har jag en hollister skjorta och en långärmad stickad, tröja över. Ganska enkelt men Nice. När jag ska iväg som nu vill jag såklart vara uppklädd, men det måste vara skönt och behagligt annars känner jag mig rätt stel. Idag ska jag på möten och frisören. Jag ska till ett hemligt möte nu på morgonen. Strax efter halv 10. Där kommer jag att vara i några timmar. Vi ska planera, prata framtid och bara sätta massvis med planer liksom. Det kan ta alltifrån flera timmar till att det går snabbt om alla är överens. Därefter hoppas jag på att hinna ett möte med min bloggchef, det var ett tag sedan jag träffade honom. Till sist ska jag till frisören, Bobby ska fixa mig litegrann- det vi hinner.

Fina Johanna tar hästarna idag, då kan jag vara lugn. Hon ska rida Lux och longera dom andra. Smilla tar över i efm då hon själv ska rida. Det går att pussla ihop allting liksom. Tack för fin feedback igår, det var sent så alla har säkert inte sett mitt inlägg innan. En fin gammal vän Alex hörde av dig. Kommer ni ihåg honom? Han var med från dag ett verkligen. Han var min bästa killkompis när jag var så liten och när allt slog igenom. Gammal vän- sann vän, alltid en vän!

Små godingar! <3

Vi hörs under dagen, kameran är med.

4 thoughts on “Tisdag & Stockholm

 1. Hej Nellie.
  Hoppas allt är bra med dig?💗
  Jag satt och läste dina inlägg och jag har i stort sett följt dig sedan början så himla kul att se dina utvecklingar och att du tar ansvar för allting.

  Snälla skulle inte du kunna göra en
  Q&A/life update när du tex sitter o putsar sadlar o träns osv så de blir lite som en stall-ish vlogg?

  kommer smilla börja rida/tävla igen eller är hon fast vid att inte fortsätta längre? Ni är så hima lika i utseende som man såg i videon 💗

  hur gick de med din pappa efter olyckan i italien?

  Din mamma är så himla gullig som lyssar och förstår dig och som hjälper dig om de blir något önskade ibland att jag kunde vara lika öppen med mina föräldrar. 💗

  kan inte du & din familj någon gång ha en live stream på youtube och bara ha som en Q&A och life update vore kul o höra lite hur ni har de nu så ☺

  min dröm vore att få träffa dig någon gång ☺💗
  Du verkar alltid så snäll och ödmjuk och duktig.
  Måste säga att dina klädkombinationer alltid är så himla fina, kan inte du ge lite tips på hur man kan kombinera fina outfits? ☺

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *