Dagen i bilder

Började morgonen med en frukost på flygplatsen.

Där efter åkte jag direkt till MTG. Vi planerade, kikade igenom datum i kalendern och bara pratade om allt. Verkligen ALLT.

Möte med Aram där efter. Också om framtid, life right now. Längesedan jag träffade honom.

Sen åt jag och fyllde på med energi. Satt hos MTG från kl 10 isch – 15. Man blir lätt tjock i huvudet och lite snurrig, speciellt när man bara pratar om sig själv. Nu har jag äntligen fått mitt hår blont, eller iallafall ljusare. Vad tycker du?

Jag blev verkligen nöjd! Han är så grym Bobby. Grym människa & grym frisör.

Tack för den här dagen livet. Känns så bra & jag är otroligt taggad på kommande utmaningar. Vad har ni gjort idag? Har allt gått bra för dig?

8 thoughts on “Dagen i bilder

  1. Du är skitsnygg i den färgen på håret =) ja man blir lätt geggig i huvudet när man sitter möte i fem timmar….

  2. Vet att detta kanske inte är något du vill skriva om eller ta upp men måste bara få fråga. Hur tänker SU kring miljön. Menar lixom att du flyger till Stockholm fram och tillbaka, åker långa resor med hästbuss och mycket materiella saker köps. Du får göra exakt hur du vill och menar inte detta negativt utan är bara nyfiken av din synvinkel på detta, o vill inte a jämförelser med andra utan BARA din uppfattning
    PS: älskar din blogg nells!!

    • Jag är också sjukt nyfiken angående det! Miljön är ju ett väldigt relevant ämne så vore kul att höra hur hon tänkte.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *