Uteritt och nästan slutsålt!

Lux, var han trött idag efter en heldag på tävling . Svar NEJ! Valde att kolla av ängarna runt gården hur underlaget var. Valde att sätta på luva och säkerhetsbältet och ge mig ut med en pigg Lux eller pucken som han kallas!

Han var som ett stort frågetecken ? Inte van vid att få trimmas och ridas på stora ängar . Han va som en tickande bomb och ställde en miljon frågor ! Men han gillade det och uppskattade valet av pass idag. Avslutade med att trava av han i manegen på jämnt underlag.

Aldrig suttit på en häst med SÅ mkt explosivitet som Lux. Nu måste han och jag lära oss att använda det på rätt sätt. Men vi är på rätt väg

Nu ska Joe få gå på samma äng och Zamina linas idag. Laissa har fått tid hos grymma Uwe på Denna veckan. Måste följa min magkänsla med henne. Har en elev som kommer idag med så ska hjälpa henne lite med sin fina ponny.

Just det

På Lördag håller jag en Clinic på Staffanstorps ryttarförening . Imorse var det endast 16 platser kvar till slutsålt! Så taggad för att träffa er alla på plats och lovar att komma dit fullt med inspiration ! Passa på att boka biljett redan nu om ni är sugna på att komma.

All info Här

One thought on “Uteritt och nästan slutsålt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *