Dagens gymnastik

3 m emellan. Jätte bra att få dom spänstiga och avslappnade. Du kan ha hur många du vill efter varandra. Jag tycker att den är super. Dom får som sagt tänka till, blir försiktiga.

Bom före och efter tycker jag är super att använda på unga hästar och äldre. Bra att ta in innan tävling så att dom hoppar upp sig, gör runda språng och väntar på dig. Dom tittar till för bommen innan och efter vilket gör att dom hoppar helt enkelt lite bättre tycker jag.

Längst bort har jag favvoövningen som ser busenkel ut, två bommar. No biggie liksom. Men att rida olika galoppsprång hela tiden emellan dom är inte så enkelt. Men när det sitter så kan du rida på vilka linjer som helst. Super bra och sliter ingenting, du kan ta fram den varje dag om du vill.

Det här ska Emilia få göra idag, hon ska tävla snart och då är det bra att stämma av litegrann.

6 thoughts on “Dagens gymnastik

  • Vem säger det? Om du tittar på proffsen så är det många av dem som använder sig av bommar dagligen. Mycket bommar och cavaletti. Sällan de hoppar högt. Så du får gärna hänvisa till någon studie eller liknande som visar att det inte går att använda bommar på marken varje dag.

    • Varför är det självklart? Varför skulle en bom på marken slita på hästen, eller vad är det som är dåligt med det?

    • Som sagt, du får gärna länka till en studie som bevisar att det är skadligt för hästarna att gå över bommar på marken dagligen. Men eftersom massor med personer använder detta utan att hästarna skadas,så är det ett konstigt påstående. Mina har iaf inte mått dåligt av det, och ingen annan heller.

 1. Hur gammal är alla hästarna?
  Tror du att någon kan gå 6/7 årsklasserna i Falsterbo, Elmia osv i år?
  Vad är dina planer med dina nya bäbisar förutom Danmark? 😍

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *