Lördag. Chill lördag

Idag är en sån dag där jag kan ta det lugnt. Jag ska tävla imorgon, jag ska iväg på tisdag & kommer hem sent med flyget. MEN, jag får panik, jag känner mig fett seg och trökig. Fast vanliga människor unnar sig helger för att chilla liksom. Borde jag också göra! Jag har iallafall ridit hästarna, packat inför imorgon, allt känns toppen. Hästarna var fina idag också.

Igår var jag och k i stallet, han fick rida- fett kul och får ändå säga att han var tuff, men taktkänslan får han nog öva på asså…. jag tycker att det är så kul att många utifrån inte har någon som helst koll på hur svårt det är att rida, samma kommentar varje gång ” oj trodde inte att det var så svårt asså, respekt”

Vi ridgirls är grymma. Styr runt dom stora djuren, vinner deras tillit, diskuterar med dom på vårt sett. Fett coolt!

jag funderar på att fixa mitt hår blont igen, så sugen!

4 thoughts on “Lördag. Chill lördag

  1. Du passar i blont så klart so go for it. Nej klart det ser lätt ut när du rider som gjort det i 10 år eller så – vore konstigt annars. Jag har bara provridit lite grann och det var kul men nej inte så lätt som du får ser det att se ut. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.