Tack, besök & stall

Vad ni är snälla, tack. Jag är så galet kär i den där hästen, Och det bästa är att han är det i mig också. Så tacksam i allt!

Nu har jag fixat mig lite men ändå väldigt chill klädd. Ska till stallet, och har besök med mig. Han ska få rida, måste ju checka av det där vet ni;)…

Lite pics ifrån idag. Inte så snygga men ”här & nu” bilder. Lux var fin idag, red ett helt pass utan bommar osv. Bara på marken. Galloperande väldigt länge och red på serpentinbågar och på varje tredje steg i bågen bytte jag galopp … på mitt kommando. Joe sov imorse när jag kom, Zamina longerades idag då hon var med i min grupp igår där en tjej red henne. Laissa var SÅ FIN idag. Hon har vart helt katastrof i två veckor nu. Undrat om hon har ont? Har hon typ pms eller vad är problemet. Kollade henne, var ingenting. Så hon var ju antagligen bara bitch. Tror att hon känner av skaven lite, men dom är liksom jätte bra nu. Idag tack & lov var hon fin. Kickade ingenting & var vanliga Laissa. Ett tag var jag orolig för jag tänkte att nu har hon blivit dum i huvudet på bara över en dag. Hon har antagligen problem mdd sina hormoner, för nu har hon fått massvis med tillskott för just det. Vilket tydligen ger effekt. Hon är bra, och just därför är hon svår & lite knepig;)..

Nu ska jag ta bussen mot stallet, vi hörs sen!

3 thoughts on “Tack, besök & stall

  1. Om hon nu har problem med hormoner, varför kalla henne bitch? Inte personligt mot dig, men blir så jävla less på det ordet för det är kvinnonedsättande och fattar inte varför man som kvinna använder det?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.